-
bimbac
merilin vipada jak vesnicka kachna -
-
Re: bimbac
No super: ...merilin vipadala jak vesnicka kachna.... a kdo jsi v tom případě ty? *1*
-
-
Sexbomba
No dneska jsem narazila na fotku..Kde byla Christina Aguilera a Marilyn Monroe
nevím proč ale Christina se docela ponižuje hrát si na Marilyn Monroe přišlo mi to docela ubohé.. *13* *13* *13* *13* -
oprava
chybí vám tam nějaký filmy. -
Norkys Batista
nic proti,ale vypadá jak Norkys Batista na blond,to je taky piča.Ale MM je pěkná kost -
Merilyn Monroe
Už vím, proč měla tolik ráda tu svoji "létající sukničku" - má krásné nohy. Vlasy nic moc... Ale je rozhodně lepší, než Christina Aguilera! *13* -
-
Re: Merilyn Monroe
Marilyn ? uzasny nohy, to se musi nechat :) ja ji proste zeru :) -
Re: Merilyn Monroe
Nechápu proč si Aguilera hraje na Marilyn,ta jí nesahá ani po kotníky!Marilyn je legenda a vždy bude!!
-
-
Marilyn Monroe
super ale nemela stastny zivot -
Njn
Sice to byla týpka,ale Christina je teď prostě lepší!! *3* *5* -
-
Re: Njn
hovno,kristýna je piča a s MM nemá nic společnýho,jen si na ni hraje jak blbá.třeba Gwen je jí podobnější -
-
Re: Re: Njn
S tím souhlasím..Teda až na tu Gwen..Jo podoba tam je ale Gwen si na ní aspoň nehraje.. -
jo t oje pravda,gwen jo
-
-
christina jaka??? -
-
No přece Aguilera ne *7* -
-
Re: Re: Re: Njn
A to je kdo? -
Re: Re: Re: Njn
Christina Aguilera je podlě mě..Je to super zpěvačka je to taky hezká ženská..No ale Marilyn Monroe to byl někdo..Nevím proč Christina si nevymyslí vlastní Image a musí to kopírovat od Marilyn..
-
-
-
Nic proti Christině, ale ty dvě se nedají srovnávat...
-
-
MM
toto je anděl!!!!! *4* je nádherná teda vlastně byla nádherná!!!!!!prostě ty oči a smyslné rty ...........anděl *4* -
-
Re: MM
Jj to s tebou uplně souhlasím..
-