-
:-)
všechno nejlepšíííííííííí -
ahoj visteto dobře hral *4*
-
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............ja sa pridavam preeedcasne k gratulacii :D:P budem prva :D 41 na krku :D moj cukrik :D :-* buddd tak uzasne slizky a tvrdy chlapec ako si, a prosimta,...nikdy nezmen svoj slovnik a nadhernu anglictinu, koly ktorej dokazem pozerat filmy s tebou bez tituliek! :)
-
Marky je fakt kus....k sežrání *14*
-
Je to vážně chlapík sežrání.......... Je boží!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Dnes se mi o něm zdál pěkný sen.Byli jsme blízcí přátelé a já mu věštila z dlaně.Viděla jsem že nebude dlouho žít a tak jsem ho upozorňovala aby si dával pozor.To přátelské souznění bylo krásné.Jen jsme seděli a on mi naslouchal.Dávej na sebe pozor jsem mu říkala.Tak doufám že se to nesplní a ještě hodně dlouho tady mezi námi bude a předvede nám jak mu to moc sekne ve filmech. *3*
-
Happy Birthday.
-
všechno nej k naroskám
-
Happy Birthday *14* *14* *14* *3* *2* *14* *14* *14*
-
tak hele luky pochybuji o tom že ty máš o talentu nějakou skušenost mark by tě mohl poslat do p**e podle mně a dalších spoustu jiních lidí je užasnej mysliš že jsi frajer když ho tak ponižuješ? ale každy určitě ví že mu zavidiš bal by si rad kdyby si byl na jeho místě *3*
-
-
Proti MW nic nemám, ale frajerko nauč se nejdříve česky a potom tu machruj. Zkušenosti se s na začátku jsem ještě neviděl :D
-