-
Presne, LaBeouf byl vyborny, ne tohle nemehlo.
-
M.W.
Ahojik...Mark je proste bajecnej...miluju ho..prosim poslete mi nejake veleke tapety Marka...žádné jsem nenašla..dkuju. *14* -
-
takties ich mam kopec :-D
-
-
Miami
dnes je s Markem film na nově v 20:00 tak se koukejte *1* *14* *14* -
-
Re: Miami
super kino
-
-
Pamatuju, když byly songy Happy people a United v Esu s Terezou, bylo mi asi 9 let, doteď se mi to moc líbí. *14*
-
raper
Myslím že ještě před skupinou New Kids On The Block působil jako velice známý raper Marky Mark *1* -
-
Re: raper
si piš, a máš jeho písničky? *14*
-
-
tapety
*3* lidičky nemáte někdo Markyho tapetky? jeho písnička no mercy je na www.uloz.to *5* -
Mark
Tak to je ta největší Kundaaaa...Ve všech filmech září...uplně bych se do něho dokázala zamilovat.... *14* *14* *14* -
-
Re: Mark
*8* ???
-
-
trailer na lovely bones
Lidičky, viděli jste už trailer na lovely bones? Vypada to fakt skvěle a Markovi to moc sluší *3*
Tak kdo neviděl napravte to: http://www.youtube.com/watch?v=kWyNYxGZonI -
Wahlberg neni borcem a silne pochybuju, ci nekdy bude. Borec byl napr. Richard Burton, ale to je pro nase konciny zcela neznamy pojem. Wahlberg nevidel herecky talent ani z rychliku, tak si to UVEDOMTE.
-
nechapu jak muzou nasdit jako hlavniho herce do transformers 4 tohodle chlapa. To uz nikdy nebude ono meli tam nechat Shia Labeouf ten se na to skvele hodil a ne tam dat nakyho 40 letyho chlapa. Ja stim nesouhlasim chci tam spet Shia Labeouf kdo se mnou souhlasi napište diky vsem za pozornost