Přejít na výpis diskuzí

Mark Wahlberg

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • happy birthday Mark
  • Luky1987
    Tak to napíšu takhle Wahlberg je herec o ničem a nemá herecký talent, to mne na nem nejvíc odrazuje, ani ty jeho drsný kecy nemusím
  • Celkově mi ten herec nepřipadá moc sympatický. V TF4 se mi líbí jenom protože dal Autobotům větší prostor a nebylo to zase celý o Samovi
  • Naprostá herecká katastrofa a poleno,to je Wahlberg
    • sám seš poleno
  • ifciqQq
    http://collider.com/mark-wahlberg-ted-justin-bieber-basketball-movie/135801/

Justin BIEBER a MARK WAHLBERG v jednom filme...nemam slov... *10*
  • Nesnásím herce Marka Wahlberga.Hrát vubec neumí ani herecký talent nemá,nemusím ho to rozhodne NE.Jak ho muze nekdo uznávat to nechápu.
  • Zamiloval jsem si jeho songy s Princem Italem... od té doby co jsem slyšel poprvé v rádiu United po něm jdu:D Moc by mě zajímalo jak to tam tehdy všechno probíhalo...ty drogy, basa až po perfektní muziku a herecké výkony....pokud by někdy vydal svou autobiografii, tak bych si ji neváhal koupit, protože to bude stát zato *4* A když vidím jejich klipy tak na mě nějak doléhá nostalgie a vzpomínám na devadesátá léta, jak bylo úžasně, coby kluk na základce *7*
  • Luky1987

Jediný film, kde bol dobrý Wahlberg tak Odstrelovač

• Pan !
    Najprv my bol taky nie po srsti
    No jeho styl treba pochopyt. Ze nieje typ: servita pred usta!
    Mam rada jeho prirodzeny styl!!
    BOREC! :-*
  • Vyzaruje z neho neco nepekneho.Mozna ma jenom takovou tvar ale me se nelibi ani jako herec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit