Přejít na výpis diskuzí

Markéta Frösslová

OSOBNOST 21.8.2008 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že z Vás bude dobrá herečka, jste sympatická a z Vilhelmové a Vojtěcha si už nic nedělejte
  • Vilhémové se to všechno jednou vrátí
  • Zlatá Vilhelmová.....Mně osobně přijde sympatyčtější než tahle..... *3*
  • Milá Markéto, nic si z toho nedělejte, že Vás Vojtěch nechal kvůli vdané ženě, holt muž občas nemá charakter.
  • Re: obludná markétka

Markéta není škaredá je mi víc sympatická než vdaná paní Vilhelmová, nechápu kam dal Vojta rozum i oči
  • anntine68

obludná markétka

pokud bych si dovolila podotknout, markétka je pěkně blbá kráva!!!!!!!!!!! vážně jsem čekala alespoň někoho o kapku hezčího. VÁŽNĚ OBLUDA!!! *1* *1* *1* *16* *15*
  • narozky

milá markétko, vše nejlepší k narozeninám... *4*
  • nevím

nejlíp hraje v POJIŠTOVNĚ ŠTĚSTÍÍÍ... *3*
  • Oprava autora

Dobrý den, ráda bych zde zdůraznila, že zveřejněný životopis Markéty Frösslové je moje práce, psaná pro server FDB.cz - nevadí mi, pokud jsou mé texty z Filmové databáze zveřejňovány jinde, zůstane-li zachováno jméno autora a odkaz na přejatost text, je to relativně v pořádku. Nicméně mi opravdu vadí, že pod mou prací je podepsán někdo jiný, kdo nemá na článku žádné autorské zásluhy. Podvodníky a opisovače opravdu nemám ráda!!!!!
  • Re: Prsíčka

prosim Tě co se Ti na těch prsíčkách tak líbí???? *1* *1* *1*
  • Re: Re: kočka

Nejsem žádnej gadžo a normální jsem! Nevím co je na tom když se mi tahle holka líbí a rád bych si sní zapádloval v jedné loďi. Že je to herečka to by mě nenapadlo ty hlavo!!! Nejsem z vesnice ale bydlím v teepee! *3*
  • Re: Re: kočka

no a co,však chuť snad mít může?
  • Re: kočka

Ty asi nebudeš gadžo moc normální.Podle toho co tady meleš.Jaké "skočil k ní do lodě" ??? To je herečka a ne prostitutka, joudo. Ochlaď si křapky ty Indiane. Ty jsi asi z nějaké vesnice,ne? *13*
  • Výborná herečka

Jo Markéta je opravdu dobrá herečka a jak hraje výborně v vodácích, prostě perfektní a chtěl by jsem se jí zeptat jak se jí natáčelo v Ostravě..
  • marketa frosslova

marketa je krasna holka,moje oblibenkyne nevim kam driv na jejim tele koukat
  • Prsíčka

Ten včerejší díl stál za zhlédnutí! Ty její nádherné kozičky nemají chybu! *14*
  • honza159

Re: proč

moje slova.Markéta je ta nej herečka možná i holka na světě.moc rád bych jí poznal osobně *14* *14* *4* *3* a upřímě ona je v serialu Přoč bychom se netopily zamilovana beznadějně do Křižáka.Ale já sem v reále do Markéty *14*
  • Re: proč

parádní kráska *14*
  • Re: proč

a jak tam ty prsíčka nádherně ukazuje,to je fantazie *14*
  • proč

Marketa tedka hraje v dobrem seriale Proč bychom se netopili a hraje tam dobře takže jsi dobra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit