-
Zdravím. Krásně naježena liška. Kde jsou liscata? Jak se do lesa volá tak se z něj naježena liška ozývá.
-
Oscaři
Taky si mysilm,ze by si ho zaslouzili,ale asi bohuzel:( Skoda. Jinak Once and Once soundtrack RULEZ!!!!! -
-
Re: Oscaři
nikdy neříkej nikdy voe *13* vyhráli *3*
-
-
No nevím
No nevim, mam radeji jejich pisnicky, no spis Glena, rekla bych ze ma hlavne on zásluhu na nich ale jinak jo at toho oskara dostanou. Ale ti dva spolu? Chodit? Skoda ze nezustal u toho sveho nazoru ze je jeste dite. Myslim ze to nebude klapat. Neverim ze jim to vydrzi. PS: penize Marketu zkazi. -
-
Re: No nevím
Nezáviď *1* Nauč se žít s tím, že Glena a Oscara mít nebudeš. -
Cau Lenko, myslis, ze je Sarka ze superstar namyslena, kdyz se v tom tak vyznas ? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: No nevím
Ahoj, to nevim, Sarku neznam za to Marketku dost blízko. Takže podle toho soudím. Jen a jen z toho že ji znám!!! *4* -
-
Re: Re: Re: No nevím
Takjo, pozdravuj Markétu od Ríši. Já ji znám jen z televize a z mp3. Ríša *4*
-
-
-
Ááá...tady máme nějakého proroka, který dopředu ví, že Markétu peníze zkazí a že jim to nebude klapat, to se podívejme... *15*
Slyšela jsem Falling slowly jen v podání Glena a je to sice pěkné, ale nemá to šťávu. Ta písnička, jak ji zpívají oba je prostě jednoduše hezká a je v ní všechno tak akorát a nic navíc. Myslím, že je z ní taky krásně cítit jak to vypadá, když se spojí muž a žena. Že sice Markéta je jakoby v pozadí ale bez ní by to nebylo ono. Dodává tomu podle mě právě svou jemnou ženskost...a celkově, jak je vidím spolu vystupovat, to tam je. Ta holka rozhodně není nějaká jednouchá dvacítka, kterou táhne starší ostřílený Glen. *13* Cítím z ní osobnost. Její chování a děkovný projev na Oskarech mluví sám za sebe.
Je super, že to vyhráli *3* -
NEZKAZÍ. TO PROSTĚ VÍM. MŮŽETE MI NEVĚŘIT, MŮŽETE TVRDIT OPAK ALE TO JE ASI TO JEDINÉ CO S TÍM MŮŽETE DĚLAT. *4*
-
-
OSKAR
Je to tam!!!! -
Oscar
Moc jim to přeju!!! Oběma *4* Ta písnička je krásná *14* A navíc mě těší, že konečně nějaká Češka získala Oscara!! -
Markéétka
Markéta je skwela pekne zpiva a i ,kdyz je slavna tak se chova jako obycejna holka,.....prooste ji slava nestoupla do hlavy,..!prooste je doobra,...!! -
happy-b-day
vše neeeeeeeeej *3* -
Neoficiální fanklub
Ahoj všem, kdo fandí Markétě. Je zde někdo kdo by mi chtěl pomoci s tvorbou neoficiálního fanklubu Markéty Irglové?
Jsem majitel stránek www.marketa-irglova.blog.cz a www.fanklubmarketairglova.xf.cz *4* -
-
Re: Neoficiální fanklub
Můj profil je na adrese www.lide.cz/anakinb , mé icq je 476-808-515
-
-
Zdravím na osobnostech, měl bych dotaz. Nezná tu někdo náhodou pěknou českou lišku z Hořic, ke které bych mohl napsat komentář. A Buh mě k tomu už pomáhej. Děkuji moc za odpověd a přeji Vám pěkný koronavirem už nerušený večer. A nezapomente na skutečně strhující drama závisti, žárlivosti, intrik a vášnivé lásky k hudbě u Amádea Mozarta u filmu Miloše Formana, já sám trpím evidentně na hudební sluch jak pes, ale nemužu už jmenovat název filmu, to by byla reklama, a marketing sem do komentáře nepatří. Napovím "Méda Beda" na nově to hold nebude, je to snad právě "Amádeus"? Ale nebudu už raději jmenovat.
-
narozeniny
Milá Markétko
Přání k Tvým narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*