Přejít na výpis diskuzí

Markéta Irglová

OSOBNOST 20.11.2007 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příběh z pohádky..

No co dodat..opravdu je to pribeh jako z pohadky..13-leta holcina z maleho mesta(v pomeru z prahou) nahodou narazi na krasneho chlapka ktery s ni nema zadne vedlejsi umysly a udela z ni hvezdu..a nakonec po par letech krouzeni kolem sebe se daji dohromady..neuveritelny..chtela bych zazit presne to co ona..a mit to co ona (a nemyslim jen oskara ale i glena..) moc jim to preju..*1*
    • kiris

Re: Příběh z pohádky..

už před rokem se rozešli!!
      • podle Glena spolu ani nechodili !
  • Oscaři

DRŽÍM JIM PALEČKY, ABY TOHO OSCARA TAKY DOSTALI, ZASLOUŽÍ SI TO!!! MÍRU ZDAR. *4* *14*
  • zázrak z čech

super holka, super zpěvačka, super písnička co mám říc, je je škoda že takových jako je ona máme více a přitom se přem, kdo umí koho napodobovat(xfaktor, supersatr...) co říc

ale jinak jí to taky přeju a ve valmezu musí téc chlast proudem *4*
  • OSCAR

Je to doma!! :) To je super!! Mít Oscara v 19ti se všem Češkám nezdaří :D Fakt super!! Moc jsem jim to přála :)
  • Valmez

Jo je to pěkná baba,skromné děvče,které krásně zpívá a ještě
    umí na klavír.A navíc je to rodačka ze stejného města.Ať žije Valmez a doufám,že
    nejblížší koncert bude u nás.Sme na Tebe pyšní Markétko *4*
    • Re: Valmez

Je super,snad se mi to taky jednou povede:o) *4*
  • Čím to jen může být....

Ne lesklá róba, smoking, zlato a diamanty, ale srdce na dlani jo to, co z nich udělalo skutečné hvězdy.
    Fajn poznání, že tohle ještě pořád umí vzít za srdce i ostatní. Bylo to tam vidět, slyšet i cítit.
    Zdenek
  • pětka

Já byl z Once dost zklamanej.Člověk pořád čeká kdy začne film o něčem a být a najednou konec.Rovněž kolovrátkový hit Falling Slowly mě neoslovil.A uplně nejhorší ten konec kdy chudý Glen zakoupí Markétě klavír a sám s rozbitou kytarou odjíždí do Londýna za svou nevěrnou ex.Prostě taková sladká slátanina jejíž vrchol je ten,že ty dva po sobě nakonec neskočí.Dávám pětku tomuto filmu
    • Re: pětka

S tím docela souhlasím...taky mě moc nenadchl. A některé věci byly dost nepravděpodobné, nevěřila jsem té hrané razanci Markéty v některých scénách...ani tomu, že se jako matka malého dítěte může kromě práce ještě někde potulovat a hrát...a přitom živit i svou matku, která ji doma věčně hlídá dítě...
  • DNEŠNÍ KONCERT

AHOJ LIDI, NUTNĚ POTŘEBUJU SEHNAT 2 LÍSTKY NA DNEŠNÍ KONCERT. VÍM, ŽE JE POZDĚ, ALE CO KDYBY...
    PŘEDEN MOC DÍKY
    BÁRA
  • MartinDyntar

Ve společnosti Glena Hansarda v klipu k písni "Falling Slowly", jedna z nejkrásnějších milostných písní/balad, ji to moc sluší. Neznám vubec její pozdější hudební solovou tvorbu, ale myslím si právě že později ta jejich vzdálenost mezi nima dvěma je už musela neskutečně zranovat a bolet!! Markéta Irglová je krásná liška a má u mě neskutečně krásně naježený hlas. Nikdo neví co to slovo naježený myslím vlastně znamená, to si nechám rád sám pro sebe. Ale krásně naježené lišky byli, jsou a budou.

• MartinDyntar
    Také moc pěkna najezena liška s krásným hlasem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit