-
koukněte
koukněte se na www.fan-diehappy.blog.cz je tam super video s Martou *1* -
-
Re: koukněte
jde videt ze Marticka je strasne uprimna, to se mi na ni libi nejvic, videjko se mi strasne libi *4* -
Skvěly video ... -
LOL *1* *1*
Jak vždycky usilovně přemýšlí :-)
-
-
Super ...
Tea dnes ji to v superstar sluselo ... ae zdálo se mi ze ji nalíčili do barbie stylu ... no prostě ji sluší všechno ... *3* -
-
Re: Super ...
Možná to chtělo wíc černé ... *4* -
-
Re: Re: Super ...
jo černá jí sluší a to fakt mooooc
-
-
Re: Super ...
no upřímně...mě se to teda nelíbilo, promiň Marti.
Podle mě jí nejvíc sluší její starý dobrý rebelský styl. -
-
Re: Re: Super ...
jj to máš recht já na ní mam radši ty kudrnatý vlasy a prostě je to rockerka takže...
-
-
-
marta
hééjkýý ty její očí no prostě bombá.. nejlepšíí!!!! z nejlepšííích!! -
Marta:-)
Marta je moc dobrá zpěvačka.
V SuperStar jí to moc sluší (ale to jako vždy a všude!!!). Je krásná *4* -
Stylařka upe heej!
Hej, Jandová, stylařka největší! Jakoo, Die Happy, pstě super písničky, hlavně Big Boy! A Martičkáá, krásná, vona ty voči dycky, upa super! Jakoo, no coment! Se nedá popsat tajíten človíček! *14* *1* To je podle mě člověk na úrovnii! A její táta taky, pstě to maj v rodině *4* -
-
Re: Stylařka upe heej!
konečně inteligentní názor *4* -
-
Re: Re: Stylařka upe heej!
je krááásna i nenalíčená, má užasné neuveritelné charizma *14*
-
-
-
KOČKA
Prostě nádherná ženská *14* -
Pláč
Marta je fakt upa skvělá, zpívat sem jí naživo slyšela zatim jenom jednou, ale doufá, že se u nás ještě někdy objeví.... Nejvíc mě dostala jak při 1. vyřazování plakala *9* , když jsem to viděla vrhkly mi slzy do očí... *9* -
a
a i kdyby si byla lesbička tak co?Tvá věc ne? -
a
a já mám zase oči čokoládové jako Ben.Simona -
dnes super
Marta včera nic moc outfit*9*, ale dnes moc kráááásny *4* !!!škoda, že ju tak málo krát zabrali, super, pozdravujem vizážistov*4* !!!! -
-
Re: dnes super
přesně :D do když měla výstřih tak byla pomalu nesledovanější osoba ve studiu :D -
-
Re: Re: dnes super
aj dara bola ok nastajlovaná ale dosť umelo jak na barbine *3* nic protí ní ale na Marte to byla proste pecka!!! klobuk dolu!!! *4*
-
-