-
Martička
Zdravím fanúšikov Marty. Všimla som si že nie je veľa česko-slovenských webov o nej a rozhodla som sa ho vytvoriť. AK chcete navšívte ho na adrese
www.jandova-marta.blog.cz/
*16* -
Re: Re: Best
já doufám, že já ještě někdy taky!!! -
Re: Best
Jn ... doufam ze se dekdy dostanu na koncert... *14* -
T-music.cz
Hlasujete prosím pro Martu Jandovou na
t-music.cz odedneška už se zase může hlasovat je tam s videoklipem Big Boy.... *14* -
Re: Re: Re: Best
kde si jí viděla? -
Re: Re: Best
mne taky!!! tehdy sem to nerešila,ted mi je mnohem sympatičtejší!!! *14* a ty její oči dycky!!!! *14* -
Re: Best
mě už se to povedelo *14* , ale v tu dobu jsem jí ještě moc neznala, tak to pro mě neznamenalo tolik, jako by to znamenalo teď *9* ... -
Re: Re: Re: Re: Re: Stahování
všem moc děkuju za info.... -
Re: Re: Re: Re: Stahování
jesti nemůžeš nejaký CD sehat tady v čechách, tak je nejlepší se udělat výlet do Německa tam ho stopro seženeš. *3* -
Re: Katze
Katze je 2 letá fenka. Parson Russell teriéra *1* (prej....). -
Best
By jí asík každej chtěl fidět naživo. někomu se to třá už povedloo.. nu jo stejně je nejlepší a tak to zůstane *4* *4* *4* *4* -
musim sa priznať, nie všetky pesničky sa mi páčia, bola som vo švajčiarsku na ich koncerte, bola úžasná, vtedy som si neuvedomila spojitost *7* Marta a Janda, až ted,a páčia sa mi skor unplugged pomalejšie verzie pesničiek, a asi najviac The ordinary people unplugged, hrozne dojemné!!! a asi Good bye! -
jejky skopčilo se to 2x *14* *1* -
Re: Re: Re: Stahování
Nemáš zač...ale já jí docela chápu,protože jedno Cd se u nás vůbec nedalo sehnat tak jsme ho musela stáhnout měla jsem vždy smůli bývali většinou vyprodaná nebo je měli teprve do vézt...to víš také nemohu být pořád na všech místech najednou...Mám na tebe dotaz...jakou píseň od Die Happy máš nejraději? -
Re: Re: Stahování
Pavli, dakujem za suhlas *3* -
Katze
nevíte někdo,co je za rasu Katze(Martin hawko)??? -
je to sice jen můj osobní názor, ale hudebně je nejlepší album Die Happy - Supersonic Speed, Bitter To Better je také skvělé. -
Marta
upe moc bych chtěla vidět nažio Martu Jandvou!!!!!!kd s to ak někdy četla ach jo!! *9* -
Re: Stahování
Napsala jsem Ti vzkaz pak si ho kdyžtak přečti...jinak docela souhlasím s Klodykou já sama mám doma už od ní několik CD -
Ale co když od ní ještě nic neslyšela?