-
Ona byla zamlada fakt moc hezká.
-
-
Myslím, že je hezká i dnes, umí stárnout. O mnohých se stejné napsat nedá...
-
-
Milá paní Martičko
Gratulace k Vaším dnešním 69.narozeninám přání všechno nejlepší!!! *4* -
p. KUBIŠOVÁ TAK TO SE VÁM POVEDLO ..VTIPNÉ
Dodnes mám v živé paměti zpívání v blízkosti Václava Havla na balkonu Melantrichu v roce 1989. Když se tehdy schýlilo ke zpěvu státní hymny, ozvalo se za mnou v dosahu mikrofonu temné bručení, které se k mému zděšení dralo z Václavova hrdla. Intonačně se s tím v tom okamžiku nedalo dělat víc, než zastínit tělem mikrofon a pokusit se ze všech sil hymnu hlasitě dořvat. Zážitek z Melantrichu mi připomněl pan Karel Schwarzenberg prostřednictvím TV přenosu z oslavy prvního kola voleb, kdy jsem s dojetím konstatovala, že svým pěveckým výkonem při hymně mnohonásobně Václava Havla překonal. Získal tím nejen mé srdce, ale především můj hlas! Pan Karel Schwarzenberg na Hrad patří, stejně jako Václav Havel, jehož pěvecký projev sice nebyl brilantní, ale hudbu a zpěv miloval celým svým srdcem. *1* -
Kubišovú nemusím ako speváčku
-
paní Mudr.sisi souhlasím *14*
-
Dobrá zpevačka byla Marta Kubisova za mládí je už legenda české hudební scény
-
Paní Kubišové si velmi vážím a obdivuji ji. Alespoň podle mě je to charakterní člověk, který si vždy stál za svým. Takových moc není ! *4*
-
Marta Kubišová
Marta to je legenda.
Depeše,Já dovedu lhát,lampa,
Loudá se půlměsíc,Dartaňan.
Členka divadla Rokoko a Golden Kids.
Divadlo Ungelt.Výborná šansonierka.
Rok 1968 [Modlidba pro Martu]
Opět na výsluní po 20.letech.
Má velké charisma.člověk
s velkým srdcem.
Na rozhlasových vlnách,gramofonové
desky LP,SP,CD,DVD.
S pozdravem!S Úctou! -
-
Re: Marta Kubišová
dejiny/p://tajomstva.org/zakazane-d ejiny -
-
Re: Re: Marta Kubišová
http://tajomstva.org/zakazane-dejin y/
-
-
-
Marta Kubišová
Milá Marti.
Srdečný pozdrav a pevně se drž!
Měj se hezky!Pozdrav i Vaškovi.
*3* -
Nechápu
Paní Kubišová, nevím, jestli to čtete,možná ano, možná ne. Ale.. bylo mi vás strašně líto, jak s vámi režim zametl. Komunisti- ne Helena. Váš kredit a výchozí pozice po revoluci byla nebývalá...Asi to nebylo snadné se prosadit po násilném přerušení činnosti. Ale neměla byste zneužívat naivních lidí a postavit se k situaci rovně. Vy přece víte, že vám Helena moc pomohla. A jestli jste se bála srovnání(i to by bylo pochopitelné) nebo měla nějaký jiný důvod odstoupit z již připravovaného projektu, p r o č jste se zachovala tak nefér? -
-
Re: Nechápu
Moniko, jediná chyba Marty je, že se vůbec bavila s Michalem on má tak neuvěřitelně pochybnou špatnou pověst, že začít si s ním vůbec něco, byla její obrovská chyba.
Marta, ale těm hamižným lhářům nic platit nebude.
Naopak za vše ještě Martě zaplatí oni jak soud tak bolestné *16*
-