-
Jenom Ferčí je tuuu'''''
1.) Nemluv sprostě, já nikdy nikomu (ani tobě) sprostě nenapsala!
2.) A toto jsem vymyslela pro zábavu a pro Martinovo fanoušky! Pokud, se ti to nelíbí, tak sem nepiš!!!!!
3.) Nevím co to je 'prdelskyma otaskama'
Nevím co to je 'h Ov'
Nevím co to je 'B lB K Oooooo'
4.) Nauč se gramatiku, a pak kritizuj.
5.) Jestli jsem to dobře pochopila, tak mi nadáváš blbko, a já jsi o tobě myslím to samý!!!!
6.) K čemu ti to je? Že mi nadáváš? Mě je to úplně u prdele, ňáké tvé kecy, blbko. -
Jdi do prd.. s nakema prdelskyma otaskama ty kra........' stejně víš h Ov.. jsi blbka nevis ňic B lB K Oooooo
-
Angelina jolie, a stalo se něco?? Proto to je. To nevadí, když nepíšete, nelogickou otázku! :)
-
JOOOOO, tiď se nic neděje, normálně si pište komenty. Jenom když budete mít ňákou otázku, tak mi jí napište, a já vám na ní odpovím. Tak to myslím. :)
-
Martin je skvělý český youtuber to není otázka)
-
Jako ptát se jestli má holku a pak jestli je gej je nelogicky když má přece holku tak nemůže bejt gej!!!!!
-
Ne, Martin gay není. I když točil videa o tomto tematu, tak to byla jen sranda. To tě možná pomátlo, nebo jsis to spletl. Kovy je gay, Martin ne, Martin má holku.
-
Je Martin gay?
-
Ahoj, ano, říkáš dobře, Martin má holku. Ale jakou to zatím není známé. Doufám že ti to nevadí, já to vážně nevím. Sorry, dej jinou otázku! :)
-
Jak se jmenuje Marti holka? °_°
-
Ahojky lidi, mě napadla taková jedna věc. A ta věc je že: chci aby jste mi napsali sem (na tyto diskuze) ňákou otázku ohledně Martina Careva (youtubera). A já vám na ní do dvou dnů (nejvíc) ráda odpovím! Tak šup, šup!
-
Martin je můj.Neslintejte mi nad ním.JE MŮJ! <3
-
Drž držku
-
Krásný mladý kluk!,miluji ho,i jeho tvorbu!,škoda že už má přítelkyni;-((,je moc hezký!,radost na něj koukat stejně jak na kovyho❤️❤️❤️
-
Spíš ty
-
Viděla jsem marťovo video úžasné imitace,a strašné jsem se nasmala!,nasmala jsem se víc než u kovyho úžasných imitaci!,je i hezkej❤️❤️❤️❤️
-
Ty jseš z youtubu viď?? Ty debilní komentáře jsou i tady:|
-
:)
-
Tak se nezblazni
-
Ne, podle mě je Martin lepší ale nikomu neberu názor. Kovyho mám taky ráda.