Přejít na výpis diskuzí

Martin Carev

OSOBNOST 24.5.2017 
58 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo si myslí že je Martin retard, lajk!!
  • Lidi,tyto údaje jsou jen odhady techniků těchto stránek!,takže tomu nevěřte!díky za pochopení!=D
  • Lenka,kovy je taky super,ale Marťa je podle mě lepší!,ale je to tvůj názor a já ti ho neberu!
  • Hello,také si myslím!
  • Katko,jsou to odhady techniků těchto stránek,takže to ani není pravda!,Marťa měří 183cm.né ňákých 180cm.je to odhad né pravá údaj!takže tomu nevěř!
  • Luciusepulari,toto jsou jen odhady techniků těchto stránek,né pravé údaje!,takže tomu nesmíš věřit!,je to jen odhad!
  • Bibi,ano, na 11 let mít 170 cm.,není možný!,to jedině že má velký rodiče.A na 11 let měřit 156cm.je úplně normální.
  • Kathy,na 11 let,měřit 170 cm.,není možný!,nepřeklepla jses?
  • Petře,to si říkáš fanoušek?,tiď o Martinovi nevíš nic!?,Marťa měří 183cm.
  • Katko,tyto informace jsou myšlenky techniků těchto stránek,takže tomu nikdy nemůžeš věřit,jsou to jen odhady!,jo, a Marťa měří 183cm. Řekl to sám ve svém videu;-))
  • Marťa měří 183 cm. Sám to řekl ve svém videu, jo, a jseš úžasnej a i hezkej!
  • Je úžasnej!,no ale na kovyho pořád nemá!
  • Martin je nejlepší youtuber!!!!!
  • Ty vole,to já si myslela že jsem strasne velká je mi 11 a měřím 156,a ty 170 to není ani možný!
  • No to by mě taky zajímalo mě je 11 let a měřím 170 cm
  • On nemá 186cm xD sám v jednom videu říkal, že má 180cm (Martin) :D, 186 nemá ani Jirka Král, a to má Jirka 185-184cm...
  • Tohle by mě zajímalo u vícero lidí
  • Mohla bych se zeptat? Kde jste vzali jeho výšku? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit