-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
ok....jejich problem :D kdyz tu nechtej nasi gratulaci :) byla taova originalni *5* -
Jenn
Martínku moc ti gratuluju *14* a přeju protože si to opradu zasloužíš. Myslím si že jsi to vyhrál hlavně proto protože jsi na sobě dřel a šlo vidět že je to tvůj sen a já jsem ráda že jsme ti ho splnili. Mocinky blahopřeju *1* seš a budeš nejlepší -
cfrcf
Už mě sere to jak se lidi baví o jeho vzhledu!!
Koukněte se na Johna Lennona nebo spousty jiných hvězd a představte si že není slavný..myslim si že holky by se o něj už tak neprali...to není o vzhledu..
Martin je první člověk v ČR s Karlem Gottem kdo je jiný kdo má svůj styl svůj vzhled a nemyslím si že by Martin byl oškilvý to tvrdí jenom totální debilové kteří žárlí a nebo neví jak to chodí a kdo má v sobě tu opravdovou hvězdu a to Martin stoprocentě má!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
Znova tolik námahy? *1* ani mě nehne *1* *1* snahu sme měli *15* -
Re: Re: Re: Re: no snad nezapadne jako..
Ty zase semnou souhlasíš?? *1* *1* to je už nějaký podezřelý *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: !!!
*1* presne.... *1* tak mu pogratujujem znova joo? *1* -
Re: Re: Re: !!!
Jsme se na to mohli rovnou vys...víš co *1* *1* *1* to bylo pořád keců jak MY nejsme slušný *15* *1* -
Re: trpááák
Chodúr neni nudnej sice zpívá starý písničky ale zpívá je nádherně mě spíš přijde nudnej ten váš šmajdík kterej nevizpívá ani vysoký tony ...ale dobře vám se líbí šmajda tak sem nepiště a nenadávejte Chodůrovi a rači si všímejte vášeho šmajdíka!!! *3* -
Re: trpááák
Jestli je Chodúr nudnej tak já sem BŮH!! Prosím abych se zasmála prosimtě mě se chce spát když zpívá šmajda možná že Chodúr zpívá starý písničky ale zpívá je nádherně ale šmajda co nevyzpívá ani vyší tony...ale dobře líbí se vám šmajda tak klidně ale nenadávejte Chodúrovi tak ho nechte bejt a nepište sem a všímejte si vašeho šmajdíka!!! *3* -
Re: Re: Re: e-mail
ehmm....jééé a jéééé!!hele me je to jedno ze nevyhral Miro *3* me se libi jak martin ziva ae proste mi nesedl *9* dokonce sem mu tady i pogratulovala *13* *15* jj a mail mam jinak bych se tu nemohla zaregistrovat *13* *9* *3* *3* *8* -
Re: Re: e-mail
Myslim že jenom závidíš protože nevyhrál šmjdík a sama neumíš založit mail na nemektej!!! -
Re: Re: Re: Re: no snad nezapadne jako..
ju...rodice by na me byli pyšní *1* *1* néé...tak jako pravda...umi fakt dobre zpivat hlavne si mi libilo kdyz zpival supreme *3* -
Re: SUPERSTAR
no tedkon sem cetla ze Martin nema na darky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* -
SUPERSTAR
Jsem ráda,že Martin vyhrál.Moc jsem mu to přála.Nejen ty peníze,ale hlavně mu přeji setkání s jeho idolem Tomem Jonesem.Je to zpěvák neskutečných kvalit,vím o čem mluvím.Po Elvisovi je mým nejoblíbenějším zpěvákem.Pokud bude Martin na sobě makat jednou dosáhne takové popularity jako Tom Jones,Elvis Presley,nebo Karel Gott.Má nádherný hlas a je to nesmírně skromný a citlivý kluk.Vše nejlepší Martine. *14* *4* -
Re: Re: !!!
sou to nevdecnici :) *1* misto toho aby byli radi ze sme mu poblahoprali i kdyz ho nemame radi *13* *8* *1* *1* *1* *15* -
Re: Re: Re: e-mail
*1* tak ae treba mam pravdu *1* -
Re: Re: Re: no snad nezapadne jako..
cos dokázala ty? jen schazovat Martina co? -
*16* *16* Napred neco dokaz (cokoliv, v jakemokoliv oboru) a pak nekoho oznacuj nulou. -
To je hruza, zase musim souhlasit. *1*
Ale rozhodne bych nesrovnaval Martina a Zbynka, kdyz bude nejhur, tak Martinovi zustane aspon ten klarinet, kdezto Zbynkovi nevim co... *1* -
Re: Re: e-mail
Ale jdi ty brepto :-))))