-
Moje jasná superstar
áááááááááá........on je moe jasná a besthová superstar...je NEJLEPSI!!!!!!ááááá prostě je BEST!!!!Nemá konkurenci -
...
Inu... Choduuur! HELL YEAH!!! -
MARTIN
Hele Chodure, jak nevyhraješ, tak to zase jen odhalí českou demenci!!! Pokud ty nevyhraješ, tak to už bude pěkně blbé! Tvůj hlas je bezchybný!!! Fakt smekám! -
Re: Re: Re: ..martin
No jo, tady zas nějaká trubka hledí jen na vzhled!!! Na Martina tam nikdo nemá! ten jeho rozsah, ty výšky, ta barva! Prostě dokonalost!!! *13* -
Re: Příspěvek
To jsem zase já. A zapoměla jsem dodat že spívá nádherně!! Nejlepší písničky co jsi zaspíval byly: od ROBBIHO WILIEMSE,KARLA GOTTA a ještě něco ale zapoměla jsem názef *7* . No nic. Byla jsem tady včera a byla tady pouze jedna fotka. Dnes užněkolik!! *4* Pochvala a dávej sem další!! A doplň co jsi za znamení!! *14* Já končím
Karolína - Jižní Morava (krásnej hlas!!!) -
Příspěvek
Já si myslím že ČR/SL SuperStar vhraje MARTIN CHODŮR!!! *4* *4* A drží mu parce celá moje rodina,kamarádi i příbuzní a posíláme mu hlasy!!!
Karolína Jižní Morava *3* -
Re: Re: ..martin
Hm nespívá špatně ale podle mě to vyhraje Monika bagárová nebo denis lacho *14* nebo *14* jan bendig *14* a nebo on no *8* *8* -
Re: ..
pardon,*on -
..
tk jako ze superstar je nejlepší,nevim kdo jinej by to mel vyhrát než to *1*