Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

Páni!!

Těším se na neděli až bude zpívat!! prý bude zpívat písničku Elvis Presley - A Little less conversation !!!! *3* áá těšm se děsně:-) *1*
  • 22kristyl

=)

jsem ráda,že tu alespoň nějaký lidičky mají rozuum=* a ví kdo je čuprstár *4* *4*
  • To vyhraje!!!

Tuhle československou superstar určitě vyhraje Martin Chodúr. Ostatní na něho nemají. *4*
  • 22kristyl

=)

tina333 a Haniny s oběma souhlasííím :-) *4* *3* *14*
  • tinna333

Nejky

Ze superstár je jasně nejlepší a jak řekl habera jesli nevyhraje tak sou lidi totální volové..On je jasná jednička a moc bych mu to přála...konečně zpěvák na úrovni!
    *15*
  • Martine

Pro mne už SUPERSTAR jsi, Martine. Zpíváš nádherně a držím vše, co mám. Ostravanda Hanka *3*
  • hellraiser

Re: Re: Re: Re: Re: ..martin

Minka: Pod to se podepisuju, mas 100 bodu a me sympatie k tomu *1* *1*
  • 22kristyl

Re: Moje jasná superstar

Moje jasná čuprstár je to takýý =) *14*
  • 22kristyl

Re: Nejlepší!

moje řeč *4* *14* *3*
  • lolo85

Nejlepší!

Martin je tam ze všech prostě nejlepší, jasná Superstar :)
  • 22kristyl

Nejlepšíííí:-*

Marťa je nejlepší.Těším se na první finále mocinky moc. Držím pěstičky Martí:-) *14* *4*
  • minka

Re: Re: Re: Re: Re: ..martin

nikola14: Není nejlepší? Buď máš totální hudební hluch nebo fakt nevím. Vždyť ho označují za nejlepšího sami porotci. Ale ti jsou asi hloupí a vůbec tomu nerozumí,co? No jistě. Jak to není nějaký teplý šampónek, tak nemůže dobře zpívat. Jsi hloupá.
  • 22kristyl

Re: :)

Přřřřeeeesněěě=))
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..martin

nikola14:no a?i kdyby to nevyhrál tak bude mít spoustu jinejch zakázek..Sice kdyby to vyhrál tak by dostal nejaký ty prasule ale zachvíli by stejne mel víc penez nez ta superstar!No a i když to nevyhraje tak po nem uslyšíme!Po superstar ne,se podívej,Langerová,Horváth atd...Ted už po nich neštekne pes..Zpívaj možná na nejakejch akcích a to je všechno..Vítez nejaký souteze..A pak nic..To se Martinovi nestane!Zachvíli bude slavnej jak Kája!

mě se tedy vzhledově vůůbec neljubí ale spěvat umí to se musí uznat *13*

No já si myslim že to nevyhraje!!!!! *13* Jsou tam mnohen lepší zpěváci!!!!!!!neni nejhorší ale ani nejlepší!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: ..martin

jj presne,monika má hezkej hlas,to jo ale kazdej jí má rád možná víc i podle vzhledu a denise lacha taky..Martin neni zrovna modýlek ale hlas má v týhle soutezi vážne nejlepší, takovej hlas se nevidí všude,je to bomba!
  • crazy.girl3

:)

Myslim,ze nejvystizneji to vcera rekl palo...."ani Elvis by to nezazpival lip".....a ja s nim souhlasim.tohle uz jsem dlouho neslysela
  • Re: Příspěvek

Mohu je souhlasit a přejeme mu taktéž všichni hodně štěstí. *4*
  • Přání

Martine moc ti držím palce.Zůstaň sám sebou a nenech se ovlivnit názory druhých.Budu velmi štastná ,když tvůj hlas budu slýchat ještě spoustu let. *15* Pavlína

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit