-
Re: Martin má poměr s Martou Jandovou
A kdyby se psalo, že je Martin jen robot a proto zpívá tak dobře, tak bys tomu taky věřila??? -
Re: :-(((
I kdby nepodal. No a co. Šenková pořád říkala, že chce vypadnout a najednou tam dělá scény, jak jí to je líto... Bůh ví, co je na tom pravda. Martin není buran! -
Coooo????? *7* To je snad kec,né??? *4* *15* -
:-(((
Hele Martine až sem přijdeš, mohl bys mi odpovědět na jednu otázku??? Proč jsi Leoně Šenkový po vyřazení nepodal ruku?? *7* Píše se to všude na netu že jsi strašně namachrovanej atd... -
přesně tak ...
přesně tak souhlasím ,, Hyhlinou'' je to blbost -
Blbej bulvár
Tak to je teda pěkná blbost....jENOM KVŮLI TOMU,ŽE MU FANDÍ S NÍM NEMUSÍ NĚCO MÍT.... *13* *13* *13* -
blbost!!!!
Já tomu nevěřím i kdyby to byla pravda je to čistě jeho věc takže ! Bulvár si vymyslí cokoli aby daný člověk byl potopen takžeeeee !!! nazdáár -
..
lidi vy jste ale....... *1* -
Bože, lidi... Čemu všemu vy nevěříte... *1* -
Martin má poměr s Martou Jandovou
Prý má poměr s porotkyní Superstar - Martou Jandovou... ale jako jak mu pořát říká že ho miluje.. atd.. je to jasný.. Se k sobe i hodíí .:) *4* -
kosmetický testy na zvířatech
já martina chodúra miluju!!!!! *14*
JESTLI MI CHCETE POMOCT NEBO SPÍŠ TĚM ZVÍŘÁTKŮM TAK MRKNĚTE NA www.protesty.blog.cz ALE K MARTINOVI já ho prostě miluju nic jinýho nemůžu říct!!!!!jo a tu superstar vyhraje *14* -
Martínek =*
Martínek úžasnej jednoduše jsem se doněj zamilovala =) jsi zlatííčko i ty tvé výkony nemaj chybku MILUJU TĚ ! *14* -
...
Martin je borec v spěvu *4* posilala bych mu hlasi ale jsem bes kreditu *9* -
Re: ...
Souhlasím. Martin je jediný, kdo může Gotta nahradit. Takže "Kájo" již můžeš jít v klidu do důchodu, tvůj nástupce se našel. -
...
MARTINE JEDNOU VYSTŘÍDÁŠ KARLA GOTTA A TO JE CO ŘÍCT NIKDO NA NĚJ NEMĚL ALE TY UŽ NA NĚHO MÁŠ A VŽDY MÍT BUDEŠ!!!! SUPERSTAR MUSÍŠ VYHRÁT MY FANYNKY TĚ VTOM NENECHÁME MUSÍÍÍŠ VYHRÁÁT JINAK SUPERSTAR NEMÁÁ CENU !!! AHOJKY A DRŽÍÍM PALCE MARTINE PAPA *4* -
....
MARTINE TVOJE PÍSNÍČKA V NEDĚLI BYLA KRÁÁÁÁÁÁSNÁ ŠKODA , ŽE ZPÍVÁŠ AŽ POSLEDNÍ ALE TO CHÁPU , PROTOŽE JSI NEJLEPŠÍÍÍ *1* *1* -
Re: Re: Re: moje přítelkyně
Tak jak se jmenuje tvůj brácha a jeho slečna? Nic lepšího pro zjištění tvé "identity" mě nenapadá... -
Re: Martínek
taky se těšíím!!! :-) *14* -
Martínek
už se těším až dneska Martin zazpívá :-) *4* -
Re: Re: moje přítelkyně
To jsem si nikde nepřečetl.... *10*