Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro všechny

chodůr je borec chodůr je naše superstar musim rict ze se mi ten jackson libil vic nez original vsechny pisnicky co zazpival so goooooooooooood a robson rabbit je taky dost dobra pisnicka.MARTIN JE SUPERSTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ps.jestli nebude martin superstar tak si budu stezovat!!!!! mas muj hlas martine!!
  • Martin

Martin je skvělý zpěvák a přeji mu, aby si ho všiml nějaký zahraniční producent, protože on má rozhodně na to, aby se stal hvězdou na světové úrovni.
    • hellraiser

Re: Martin

Moje rec...
      Ja bych taky bral, kdyby vyhlasili nejakou soutez typu "Cesko hleda producenta", protoze tech opravdu kvalitnich u nas zase tolik neni... *10* *1*
  • 22kristyl

:-(

Bože,lidi nechte ho být...a jestli věříte bulváru tak si to aspoň nechte pro sebe..Rozhodně nejsem jediná,která tuto nerada čte,že jo fanoušci Martina?? *3* *16* vždyt je Jandový 35 a jemu 19.Lidi vzpamatujte se a otevřete oči,je to jen výmysl!!!! *8*
    • Re: :-(

Ty si msslíš, že záležína věku.. když se dva milujou tak je to upe jedno!..
      • Re: Re: :-(

souhlasím :).. náhodou jim t o lsuší :) *14*
      • 22kristyl

Re: Re: :-(

*15*
  • Hlasování

Martin je skvělý, ale mám strach, že tím, že je považován za favorita, si lidi budou myslet, že má dost hlasů, a tak mu je přestanou posílat, zvlášť ještě po tom skandálu s uveřejněním výsledků. Takže, fanoušci, nezapomínejte, že i on hlasy potřebuje!(mimochodem, kdo ví, jak to s těmi zveřejněnými výsledky vůbec je, známe přece bulvár, ne? *8* ).
    • Re: Hlasování

a ty bulváru věříš? *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • 22kristyl

Re: Hlasování

Přesně!!!! lidičky podporujte Martina!!!on si zaslouží vyhráááát *4* *14*
  • 22kristyl

Martin

Všechno nejlepší k svátku Martí!!! *4*
    • hellraiser

Re: Martin

K prani se pripojuji, i kdyz kdovi, jestli sem Martin vubec chodi, ta osoba,co se tu za nej vydava muze to byt on, ale taky nemusi. *1*
      • 22kristyl

Re: Re: Martin

Jasně já vím,to je fuk ,jen jsem si na něj vzpomněla :-)
        • hellraiser

Re: Re: Re: Martin

Jj, v pohode :-))

P.S. pro ostatni, at to nemusim psat zvlast (*1*): Neverte tomu bulvaru proboha!!!
          • 22kristyl

Re: Re: Re: Re: Martin

Přesně!!! *4* *4* *4*
  • adelushka

nejlepší

Martin naprosto nejlepší! nejvíc se mi líbilo první finále!:D jinak samozřejmě ostatní taky skvělé..:) jestli nevyhraje, tak je prostě nespravedlivost nadevše!!
  • lucka.ptackova

:-(((

Hele Martine až sem přijdeš, mohl bys mi odpovědět na jednu otázku??? Proč jsi Leoně Šenkový po vyřazení nepodal ruku?? *7* Píše se to všude na netu že jsi strašně namachrovanej atd...
    • Re: :-(((

Nechápu, proč se dělá kolem toho takový humbuk. Mně se naopak líbí, že tam kolem toho nedělá velké divadlo jako někdo a že tam není jako "slzavé údolí." Každý by si měl uvědomit, že je to přece jenom soutěž a kromě jednoho (doufám, že to bude Martin *3* ) nakonec vypadnou všichni. Stejně si všichni budou pamatovat jenom vítěze a jestli byl někdo čtvrtý nebo sedmý, to už na tom tak moc nezáleží, spíš bude záležet na každém z nich, jak se uplatní.
    • minka

Re: :-(((

I kdby nepodal. No a co. Šenková pořád říkala, že chce vypadnout a najednou tam dělá scény, jak jí to je líto... Bůh ví, co je na tom pravda. Martin není buran!
      • lucka.ptackova

Re: Re: :-(((

Taky fakt *14* *4*
      • 22kristyl

Re: Re: :-(((

Přesně!!!!!! *4* *4*
  • přesně tak ...

přesně tak souhlasím ,, Hyhlinou'' je to blbost
  • hyhlina

Blbej bulvár

Tak to je teda pěkná blbost....jENOM KVŮLI TOMU,ŽE MU FANDÍ S NÍM NEMUSÍ NĚCO MÍT.... *13* *13* *13*
  • 95bobik

blbost!!!!

Já tomu nevěřím i kdyby to byla pravda je to čistě jeho věc takže ! Bulvár si vymyslí cokoli aby daný člověk byl potopen takžeeeee !!! nazdáár

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit