-
pro všechny
chodůr je borec chodůr je naše superstar musim rict ze se mi ten jackson libil vic nez original vsechny pisnicky co zazpival so goooooooooooood a robson rabbit je taky dost dobra pisnicka.MARTIN JE SUPERSTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ps.jestli nebude martin superstar tak si budu stezovat!!!!! mas muj hlas martine!! -
Martin
Martin je skvělý zpěvák a přeji mu, aby si ho všiml nějaký zahraniční producent, protože on má rozhodně na to, aby se stal hvězdou na světové úrovni. -
-
Re: Martin
Moje rec...
Ja bych taky bral, kdyby vyhlasili nejakou soutez typu "Cesko hleda producenta", protoze tech opravdu kvalitnich u nas zase tolik neni... *10* *1*
-
-
:-(
Bože,lidi nechte ho být...a jestli věříte bulváru tak si to aspoň nechte pro sebe..Rozhodně nejsem jediná,která tuto nerada čte,že jo fanoušci Martina?? *3* *16* vždyt je Jandový 35 a jemu 19.Lidi vzpamatujte se a otevřete oči,je to jen výmysl!!!! *8* -
-
Re: :-(
Ty si msslíš, že záležína věku.. když se dva milujou tak je to upe jedno!.. -
-
Re: Re: :-(
souhlasím :).. náhodou jim t o lsuší :) *14* -
Re: Re: :-(
*15*
-
-
-
Hlasování
Martin je skvělý, ale mám strach, že tím, že je považován za favorita, si lidi budou myslet, že má dost hlasů, a tak mu je přestanou posílat, zvlášť ještě po tom skandálu s uveřejněním výsledků. Takže, fanoušci, nezapomínejte, že i on hlasy potřebuje!(mimochodem, kdo ví, jak to s těmi zveřejněnými výsledky vůbec je, známe přece bulvár, ne? *8* ). -
-
Re: Hlasování
a ty bulváru věříš? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: Hlasování
Přesně!!!! lidičky podporujte Martina!!!on si zaslouží vyhráááát *4* *14*
-
-
Martin
Všechno nejlepší k svátku Martí!!! *4* -
-
Re: Martin
K prani se pripojuji, i kdyz kdovi, jestli sem Martin vubec chodi, ta osoba,co se tu za nej vydava muze to byt on, ale taky nemusi. *1* -
-
Re: Re: Martin
Jasně já vím,to je fuk ,jen jsem si na něj vzpomněla :-) -
-
Re: Re: Re: Martin
Jj, v pohode :-))
P.S. pro ostatni, at to nemusim psat zvlast (*1*): Neverte tomu bulvaru proboha!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Martin
Přesně!!! *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
nejlepší
Martin naprosto nejlepší! nejvíc se mi líbilo první finále!:D jinak samozřejmě ostatní taky skvělé..:) jestli nevyhraje, tak je prostě nespravedlivost nadevše!! -
:-(((
Hele Martine až sem přijdeš, mohl bys mi odpovědět na jednu otázku??? Proč jsi Leoně Šenkový po vyřazení nepodal ruku?? *7* Píše se to všude na netu že jsi strašně namachrovanej atd... -
-
Re: :-(((
Nechápu, proč se dělá kolem toho takový humbuk. Mně se naopak líbí, že tam kolem toho nedělá velké divadlo jako někdo a že tam není jako "slzavé údolí." Každý by si měl uvědomit, že je to přece jenom soutěž a kromě jednoho (doufám, že to bude Martin *3* ) nakonec vypadnou všichni. Stejně si všichni budou pamatovat jenom vítěze a jestli byl někdo čtvrtý nebo sedmý, to už na tom tak moc nezáleží, spíš bude záležet na každém z nich, jak se uplatní. -
Re: :-(((
I kdby nepodal. No a co. Šenková pořád říkala, že chce vypadnout a najednou tam dělá scény, jak jí to je líto... Bůh ví, co je na tom pravda. Martin není buran! -
-
Re: Re: :-(((
Taky fakt *14* *4* -
Re: Re: :-(((
Přesně!!!!!! *4* *4*
-
-
-
přesně tak ...
přesně tak souhlasím ,, Hyhlinou'' je to blbost -
Blbej bulvár
Tak to je teda pěkná blbost....jENOM KVŮLI TOMU,ŽE MU FANDÍ S NÍM NEMUSÍ NĚCO MÍT.... *13* *13* *13* -
blbost!!!!
Já tomu nevěřím i kdyby to byla pravda je to čistě jeho věc takže ! Bulvár si vymyslí cokoli aby daný člověk byl potopen takžeeeee !!! nazdáár