-
..
lidi vy jste ale....... *1* -
Martin má poměr s Martou Jandovou
Prý má poměr s porotkyní Superstar - Martou Jandovou... ale jako jak mu pořát říká že ho miluje.. atd.. je to jasný.. Se k sobe i hodíí .:) *4* -
-
Re: Martin má poměr s Martou Jandovou
Nic proti děvčata.. ale to že spolu mají pomr potvrdila i Dara Rolins.. :) -
-
Re: Re: Martin má poměr s Martou Jandovou
Jo??? A to se psalo kde? Taky v tom vždy pravdivém Blesku??? =D -
Re: Re: Martin má poměr s Martou Jandovou
Bože, lidi, vy jste vtipní... *1*
-
-
A kdyby se psalo, že je Martin jen robot a proto zpívá tak dobře, tak bys tomu taky věřila??? -
Coooo????? *7* To je snad kec,né??? *4* *15* -
Bože, lidi... Čemu všemu vy nevěříte... *1*
-
-
kosmetický testy na zvířatech
já martina chodúra miluju!!!!! *14*
JESTLI MI CHCETE POMOCT NEBO SPÍŠ TĚM ZVÍŘÁTKŮM TAK MRKNĚTE NA www.protesty.blog.cz ALE K MARTINOVI já ho prostě miluju nic jinýho nemůžu říct!!!!!jo a tu superstar vyhraje *14* -
Martínek =*
Martínek úžasnej jednoduše jsem se doněj zamilovala =) jsi zlatííčko i ty tvé výkony nemaj chybku MILUJU TĚ ! *14* -
...
Martin je borec v spěvu *4* posilala bych mu hlasi ale jsem bes kreditu *9* -
...
MARTINE JEDNOU VYSTŘÍDÁŠ KARLA GOTTA A TO JE CO ŘÍCT NIKDO NA NĚJ NEMĚL ALE TY UŽ NA NĚHO MÁŠ A VŽDY MÍT BUDEŠ!!!! SUPERSTAR MUSÍŠ VYHRÁT MY FANYNKY TĚ VTOM NENECHÁME MUSÍÍÍŠ VYHRÁÁT JINAK SUPERSTAR NEMÁÁ CENU !!! AHOJKY A DRŽÍÍM PALCE MARTINE PAPA *4* -
-
Re: ...
Souhlasím. Martin je jediný, kdo může Gotta nahradit. Takže "Kájo" již můžeš jít v klidu do důchodu, tvůj nástupce se našel.
-
-
....
MARTINE TVOJE PÍSNÍČKA V NEDĚLI BYLA KRÁÁÁÁÁÁSNÁ ŠKODA , ŽE ZPÍVÁŠ AŽ POSLEDNÍ ALE TO CHÁPU , PROTOŽE JSI NEJLEPŠÍÍÍ *1* *1* -
Martínek
už se těším až dneska Martin zazpívá :-) *4* -
-
Re: Martínek
taky se těšíím!!! :-) *14*
-
-
Martiiin
MaRtin určitě vyhraje..Má skvělý hlas *4* -
nejlepšííí
Doufám , že Martin vyhraje má na to je to superstar *1* *1* ta nejlepšíí a jeho písničky *14* *14*