-
Je to dem,ent!
-
Re: Re: M.F. a D.K.
no pry ne ale pry chodil s tou jak s ni spali skoro vsichni v repre...se štoudkovou nebo jak se jmenuje *15* -
Re: M.F. a D.K.
urcite nerandi,vim to na sto procent:-) -
Re: Pro martina
Nevěřím*1* nikdy jsem nepotkala nikoho jemu podobného. *13* *1* -
M.F. a D.K.
tak jsem se teď dočetla že Martin randí s Dominikou Kadlčkovou *1* -
Re: základní sestava
vybojoval ale Baroš tam zůstal...nevim proč ho tam pořád s....!!! *13* *5* *16* *8* *9* Ani novej kouč to nechápe že je levej!..a to měl Matina v Teplicích *14* (Teplice miluji)-nevim proč asi kvůli Martinovi....Teplice-nejlepší fotbalovej českej klub!!! *14*
Baroš ať si zůstane v Galatasaray! *5*
A Martínku ty už se neper-mě to sice nevadilo,ale ostatní s tim měli nějakej problém *3* *14* *14* *14* -
FANKLUB
Ahojky,založila jsem fanklub Martina Fenina.Pokud chceš můžeš se zaregistrovat :) Získáš také různé výhody.Najdeš ho na adrese :
http://fanklub-fenin.blog.cz/
tak pa *14* -
ajoj já ti nevěřím:D *4* nechceš mi teda fakt poslat tu fotku?třeba bych si ho taky spletla :D (lol)nic ve zlym -
TaK toHo BraTráNka Ti ZáViDím *4* -
Pro martina
ahojik představte si že mam bratrance martina a on je hrozně podobny martinu feninovi jednou sem šla smym bratrankem na nakupy a jedna žena si ho spletla s martinem feninem to je co kdo nevěří pošlu fotku *1* -
Hvězda
Martin je prostě borec snažím se mu podobat , chtěl bych hrád jako on v 16 gambrinus ligu ale mě je 17 a už sem to prošvihl hraju jen za chlapy 1 b třídu ale sněma je to nsa pohodu... at se daří martine.
*4* -
Martínek sladkej to klučina
Feňa je tak sladkej *14* kluk a skvělej fotbalista. Sleduju zápasy, ve kterých hraje a můžu říct že je 100x lepší než nějakej Baroš. Baroš na něho nemá to vám můžu říct. Fěňa je nejhezčí fotbalista na světě........ *14* *14* *14* *14* -
...........
no prostě úžasnej a taky nejhezčí českej fotbalista :**** -
Re: Základní sestava
BOHUŽEL JSEM HO PRÁVĚ ZAČAROVAL !!! *9* *3* *5* -
ZAČARUJU TĚ ! Tytytý
MARTINE, PO TOM NAŠEM SETKÁNÍ U TYGRA TĚ ASI ZAČARUJI PODOBNĚ JAK JSEM TO UDĚLAL ČECHOVI, BAROŠOVI, ROSICKÉMU...ATD. NEBO UŽ ZNÁŠ MOJE SVĚT. REKORDY ŽONGLÉRSKÉ?
WR Pepa- nejlepší svět. fotbal. žonglér
*13* -
Re: Martin
Naprosto s tebou souhlasím!!!!!! *1* *3* -
ahojky
ahojky jak se mate ja jsem nova fanynka.cau zuzka *3* -
Věřím mu
ŠKODA,že nehrál na Euru,byl by lepší než třeba Baroš..Jo,a je taky nááádhernej a dobrej(moc dobrej)hráč a držím mu palečky *3* *14* -
Re: Féňa
Martulo jsi strašně roztomiloučkej *3* a v těch barech moc nevyváděj *13* *3* -
Osudové bitky
No newim Martin měl našlápnuto na velice dobrou kariéru akorát si to pokazil těma bitkama..
1)Tepolice a 2)Praha...Bóže..No snad už to neudělá...Tím bych chtěla říct že RVAČKAMA SE NIC NEVYŘEŠÍ,AKORÁT VŠECHNO ZHORŠÍ!!! *9* *13*