Přejít na výpis diskuzí

Martin Fenin

OSOBNOST 31.7.2007 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to dem,ent!
  • M.F. a D.K.

tak jsem se teď dočetla že Martin randí s Dominikou Kadlčkovou *1*
    • Re: M.F. a D.K.

urcite nerandi,vim to na sto procent:-)
      • Re: Re: M.F. a D.K.

no pry ne ale pry chodil s tou jak s ni spali skoro vsichni v repre...se štoudkovou nebo jak se jmenuje *15*
  • miguska7

FANKLUB

Ahojky,založila jsem fanklub Martina Fenina.Pokud chceš můžeš se zaregistrovat :) Získáš také různé výhody.Najdeš ho na adrese :
    http://fanklub-fenin.blog.cz/

tak pa *14*
  • zuzana.kretikova

Pro martina

ahojik představte si že mam bratrance martina a on je hrozně podobny martinu feninovi jednou sem šla smym bratrankem na nakupy a jedna žena si ho spletla s martinem feninem to je co kdo nevěří pošlu fotku *1*
    • mimi_

Re: Pro martina

Nevěřím*1* nikdy jsem nepotkala nikoho jemu podobného. *13* *1*
    • Re: Pro martina

ajoj já ti nevěřím:D *4* nechceš mi teda fakt poslat tu fotku?třeba bych si ho taky spletla :D (lol)nic ve zlym
    • xixmartinkaxix

Re: Pro martina

TaK toHo BraTráNka Ti ZáViDím *4*
  • ligi27

Hvězda

Martin je prostě borec snažím se mu podobat , chtěl bych hrád jako on v 16 gambrinus ligu ale mě je 17 a už sem to prošvihl hraju jen za chlapy 1 b třídu ale sněma je to nsa pohodu... at se daří martine.
    *4*
  • Martínek sladkej to klučina

Feňa je tak sladkej *14* kluk a skvělej fotbalista. Sleduju zápasy, ve kterých hraje a můžu říct že je 100x lepší než nějakej Baroš. Baroš na něho nemá to vám můžu říct. Fěňa je nejhezčí fotbalista na světě........ *14* *14* *14* *14*
  • tynavilla

...........

no prostě úžasnej a taky nejhezčí českej fotbalista :****
  • ZAČARUJU TĚ ! Tytytý

MARTINE, PO TOM NAŠEM SETKÁNÍ U TYGRA TĚ ASI ZAČARUJI PODOBNĚ JAK JSEM TO UDĚLAL ČECHOVI, BAROŠOVI, ROSICKÉMU...ATD. NEBO UŽ ZNÁŠ MOJE SVĚT. REKORDY ŽONGLÉRSKÉ?
    WR Pepa- nejlepší svět. fotbal. žonglér
    *13*
  • ahojky

ahojky jak se mate ja jsem nova fanynka.cau zuzka *3*
  • Věřím mu

ŠKODA,že nehrál na Euru,byl by lepší než třeba Baroš..Jo,a je taky nááádhernej a dobrej(moc dobrej)hráč a držím mu palečky *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit