Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martin Harich je nej! :)¨*

Martin Harich je nej: krásnější,úžasnější, dokonalejší, lepší, sexyy :P :)*....atd.. :)* prostě nej to dokonalsot sama :)*
    • Re: Martin Harich je nej! :)¨*

ANo Teri..:)) Koukám že seš tky všude..:D
  • nechápu vás

Můžete mi vysvětlit proč Martina srovnáváte s Biebrem? Jen kvůli tomu,že je skoro stejně starej jak Justin a má hodně fanynek? Tak to jste dost ubozí..Martin je jinej,lepší než Bieber...bože slyšeli jste ty rozdíly v hlase? Justin má hlas jako kdyby ho s prominutím tahali za koule,ale Harich má mnohem lepší a taky hlubší a mužnější hlas než Bieber. Má dobře našlápnuto ..Přeji mu hodně úspěchů v hudbě i osobním životě..:) Good luck ;)
    • A můžeš mi vysvětlit proč tu urážíš Justina ?? Jsi tak ubohá !! Taky mám ráda Haricha ... ae Justina takhle urážet !. .. to je ubohý .. a navíc jeho Hlas je hezčí než Harichovo !!
  • Nechápu

Absolutně nepochopím, proč sem někdo píše takový hnusný přízpěvky.. tak jako když už se vám někdo nelíbí.. tak si ho prostě nevšímejte to je to tak těžký?? Co vám udělal?? dělá jenom to co má rád.. tak proč ho odsuzujete?? taky absolutně nepochopím co vám vlastně udělal Justin Bieber.. Proč mu všichni nadavají?? je to jenom člověk jako každý z nás.. navíc zpívají dobře oba dva.. tak když už si chcete nadávat tak to hnedka nemusíte všude psát.. pochybuju, že to tady všechny zajímá, že se vám nelíbí jak zpívá Martin... prostě každýmu se líbí něco jinýho.. Mě se taky třeba nelíbí Tokio Hotel a komentuju to někde?? ne, to už je radši ignoruju a nepíšu o nich něco hnusnýho jako hodně lidí...
    • martinaluzna
      s tebou suhlasim newiem preco tu niekto pise ze je deb.. a podobne sice ja osobne mam radsej crissa angela ale nepisem tu ze harich je kok.. a tak takze sa kludnite hej?
    • Re: Nechápu

Přesně,
  • Martin

Martin je prostě sladkej, zvlášť jak se směje.... Prostě boží. Fakt milej, když se mi na koncertě v Brně podepisoval, celou dobu se usmíval....... *14*
  • je nej

on je prostě nejlepší úpně ho zbožňuju a doufám že vydá co nejdřív cd
  • Je to o vzhledu

je to o vzhledu protože si pamatuju jenom jednu holku která vyhrála Superstar a to byla Langerová
    ta jediná se vyškrábala na dobrou příčku a myslím že je i dobrá i když se mi líbí L.V.
    a já se radši už na SS nedívám jenom když nic nedávaj v telce v sobotu protože je repríza tak bych asi nejlíp hodnotila Gunčíkovou a Kolečkářovou a nejhůř Šepse protože je úplně bez talentu
    chudák Gunčíková asi vypadne protože hlasů pro kluky bude víc
    říkám je to vzhledu
    • wauworld

Re: Je to o vzhledu

...je to o tom komu nova stopne sms ! např. dnes skoro nešlo hlasovat pro Šepse a taky proto vypadnul !!!
      • Re: Re: Je to o vzhledu

takže to znamená že je to podplacený na SS je podprůměrná soutěž
        • Re: Re: Re: Je to o vzhledu

najlepsi spevak na svete
  • janishka01

Ubohosť..!!

Úprimne ...? Ti ktorí sem píšu, že nevie spievať, lebo že je len pobláznený pubertiak a podobné kecy, by sa nad sebou mohli zamyslieť, pretože úplne ide vidieť že z nich hovorí iba ZÁVISŤ ...!!! Martin talent má a to veľký, vo svojom veku píše vlastné pesničky, má svoju kapelu, tak keby nevedel spievať a nemal talent, neviem, neviem či by na tom bol tak ako dneska ...!!! A ešte niečo, neviem prečo ho tu súdite, keď poznáte iba teho Martina z televízie a neviete aký je v skutočnosti dobrý a milý človek ..!!!!
    • Re: Ubohosť..!!

jestli ho znáš osobně, tak to teda velká závist z mé strany ;), protože jestli je to doopravdy tak milý a skromný člověk, jakého znám z televize, pak je opravdu výhra ho považovat za přítele.
  • Tak Hele

profily na osobnostech jsou pro fanoušky určité osobnosti, ne pro lidi, kteří jen záviděj, že někdo i v 15ti může být úspěšnej a talentovanej, a potřebují si svou závist někde vybít. ze začátku jsem pro Martina nijak neholdovala, ale pak jsem viděla (nebo spíš slyšela), že ten kluk opravdu talent má. Ne, nejsem 15ti letá fanynka, bude mi 18, a co se týče zpěvu, jsem angažovaná v Národním divadle v Brně (Janáčkova Opera), takže o hudbě a talentu vím svý... takže bych ocenila, kdyby všichni, kdo na tyto stránky přišli za účelem vybít si to, že nejsou tak talentovaní, tento profil urychleně opustili.
    • skih

Re: Tak Hele

ano, on je velmi talentovaný, není dokonalý ale dobrý je
  • skih

ahoj čaww

on je tak hnusnej, až je hezkej...a zpívá tak nechutně až překrásně...:))
    • aaandy

Re: ahoj čaww

:D :D :D :D :D
  • karolisek

.

Martínek je nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit