Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a este sa ta chcem spitat ako oslavujes svoje *3* narodeniny? *14* *14* *14* *4* *5* *14* *14*
  • Vsetko najlepsie k narodeninam vela zdravia stastia naj sa ti dari v skole ti praje Sima Marcinova.ps Pekne spievas. cauuuuuuuuuuu *14*
  • vsetko najlepsie k narodeninam ti praje Nika Olahova. ps Vela uspechov v skole.Som tvoja fanusicka.cauuuuuuuuuu
  • vsechno nejnejnej a at se ti dari!! *14* *14* *3* *3*
  • Martinku i love you. Všechno nejlepčí *14* *14* *14* *4*
  • Všechno nejlepší *1* *15* *2* *4* *1*
  • Mijulka123
    Ahoj Marti vše nejlepší hodně koncertu a máme te moc rádi *14* *14* *14* *14*
  • VŠE NEJ MAŤO ! ♥♥ :*
  • hHappy Birthday! *3*
  • Všechno nejlepší *14*
  • můj názor je, že zpívat umí a hezkej je taky, ale zajímalo by mě jak je vysokej
  • Hele ty!!!!! Je hezkej nese* se sem se svejma klukama a tak ho neposlouchej né ??!!! A mam ráda jeho zpěv a když se ti to nelíbí tak radši zalez do kouta si ho*no v trávě a nikdo tě nebude poslouchat !!! *16* *10*
  • No a ne? *1*
  • paulterikblaise
    Nechápu jedno.Proč odsuzuješ za to,že zpívá převzaté písničky? Jak už tady taky určitě bylo-ukaž mi nějakýho zpěváka/zpěvačku co by to nedělali hm? A jestli má nějaké problémy s hlasem tak myslim,že je to v pubertě celkem přitozený a nemusí to znamenat TO,že by zpívat neuměl.Na svůj věk to válí celkem slušně.Říkejte si chcete,ale nějaký talent v tom klukovi prostě je.A jestli ty zvládneš všechno líp tak se nám předvěd',at' můžem posoudit.Určitě na tom budeš líp,když máš takový chytrý řeči.:)BYE:)
  • Ahoj martine miluju te a tvuj spěv je užasnej jseš roková hvjezda *1*
  • MU JE 15??

MU JE 15????
  • zpěvák ech

Jste si jistí že je to zpěvák mě tak moc nepřišel. Cela superstar je jenom reklmní tah jak vydělat takže tam může zpívat každy homeles tak je jedno jestli to vyhraje pepík omáčka nebo Gustav vyhon si ho stejně se v showbyznysu neprosadí.
  • Re: nechápu

Všechno není jenom o vzhledu, prostě má něco v sobě... :D
  • denomenka

Official videoklip Martin Harich - Nezvestna (HD quality)

http://www.youtube.com/watch?v=7aZU CuZzog4&feature=channel_video_title
  • anetka

matko ja ta milujem si moj stááár

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší