-
Re: Re: Re: Je to o vzhledu
najlepsi spevak na svete -
nechápu
omg..nechápu co na něj furt ty holky viděj ! jo jasně je docela hezkej..ale že by až TAK HEZKEJ ?? to teda ne.sorry já fakt nechci jako urážet jeho fanoušky/faninky,ale prostě jako mi nepříde že by byl až TAK NÁÁÁÁÁDHERNEJ abych ze z něj pos**.omlouvám se nehci bejt sprostá ale znám o dost hezčí kluky než je on a po pravdě si myslim že ho má spolusta holek ráda hlavně proto jak vypadá a ne jak zpívá.jasně že kdyby krákal jak debil,tak by se o něj asi nikdo nezajímal to chápu,ale jako stejnak :DD nechápu co na něj viděj :D ale zpívat umí to nemůžu zapírat na svůj věk zpívá docela dobře.. -
Nový singel Martina Haricha!!
https://www.youtube.com/watch?v=Xuo evoA8dXs -
Re: Nechápu
Přesně, -
Re: KRAVKY
ZALEEEEEEEEEEEEEZ!!!!!!!!TO SI JDI KŘIČET NA SVOU MÁMU TY **** JEDNA ******** -
divný
Tak se tak dívám,a v nejlépe hodnocených příspěvcích vidím příspěvky které říkají že Harich neumí zpívat,a v nejhůře hodnocených příspěvcích vidím příspěvky které říkají že Harich umí zpívat ale nadávají na ty co mu nefandí...asi mě nikdo nepochopí ale je to nějaký divný PS:Jo a zpívat umí!Přiznat musim že je fakt hezkej!A ne snad?!? -
Re: Máme ho moc rády...
Jojo přesně nwm proč ho urážej taky by jim nebylo jedno kdyby nikdo urážel je!! prostě je super!! a je moc hezkej!! takže držte všichni ostatní huby!! -
Máme ho moc rády...
martínek je velmi sexy, náhodou...hezky zpívá si myslíme a jestli ho budete urážet, je to sice váš názor ale pravda, že je **** to teda není...martin harich je nej, jo...!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Ubohosť..!!
dostal se tam, kde je. a co jsi vlastně dokázal ty? teda kromě toho, že se závistí dusíš... -
Re: Martínek
jj -
Martin Harich
Ahoj, tak se tady dívám na naše názory a souhlasím s jedním .. Co dokázal? Zpívat převzaté písničky?? Navíc mutujícím hlasem, který někdy zní až moc uječený? hm? Divím se tomu, že má tolik fanynek, protože není ani pěknej, s prominutí vypadá jak prasátko (takové malé,, :D).. Nemám ráda ani Biebra, ale musím uznat, že umí zpívat líp než Harich. Taky má hodně lidí, kteří ho nesnáší, já už taky , nesnášela jsem jeho debilní uječený fanynky.. ty mi lezli krkem... a nemyslete si, nemluví ze mě závist. To když někoho nesnáším, závidím mu? .. mm.. tak to závidím Evě a Vaškovi... čau -
ahoj
ahoj si strasne fajn držim to palce at s tebe neco je a strasne se tesim na vidaní CD :D -
Re: Re: Re: Re: Ubohosť..!!
A co dokázal? -
Re: Re: Re: Ubohosť..!!
presne suhlasim s tebou *10* -
Re: xDD
Mal by si si zopaknut zakladnu skolu. Tebe sa menil hlas v 15-tich? Aha tak uz chapem. Si trochu pozadu. *4* -
Re: Martin Harich je nej! :)¨*
ANo Teri..:)) Koukám že seš tky všude..:D -
Best*
ÁÁ...Nejlepšíí....;) <3 * -
já ho miluju
já ho miluju pořád se jen smějě je tak sexy -
Martin Harich je nej! :)¨*
Martin Harich je nej: krásnější,úžasnější, dokonalejší, lepší, sexyy :P :)*....atd.. :)* prostě nej to dokonalsot sama :)* -
Re: ahoj čaww
:D :D :D :D :D