Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Je to o vzhledu

najlepsi spevak na svete
  • nechápu

omg..nechápu co na něj furt ty holky viděj ! jo jasně je docela hezkej..ale že by až TAK HEZKEJ ?? to teda ne.sorry já fakt nechci jako urážet jeho fanoušky/faninky,ale prostě jako mi nepříde že by byl až TAK NÁÁÁÁÁDHERNEJ abych ze z něj pos**.omlouvám se nehci bejt sprostá ale znám o dost hezčí kluky než je on a po pravdě si myslim že ho má spolusta holek ráda hlavně proto jak vypadá a ne jak zpívá.jasně že kdyby krákal jak debil,tak by se o něj asi nikdo nezajímal to chápu,ale jako stejnak :DD nechápu co na něj viděj :D ale zpívat umí to nemůžu zapírat na svůj věk zpívá docela dobře..
  • denomenka

Nový singel Martina Haricha!!

https://www.youtube.com/watch?v=Xuo evoA8dXs
  • Re: Nechápu

Přesně,
  • Re: KRAVKY

ZALEEEEEEEEEEEEEZ!!!!!!!!TO SI JDI KŘIČET NA SVOU MÁMU TY **** JEDNA ********
  • divný

Tak se tak dívám,a v nejlépe hodnocených příspěvcích vidím příspěvky které říkají že Harich neumí zpívat,a v nejhůře hodnocených příspěvcích vidím příspěvky které říkají že Harich umí zpívat ale nadávají na ty co mu nefandí...asi mě nikdo nepochopí ale je to nějaký divný PS:Jo a zpívat umí!Přiznat musim že je fakt hezkej!A ne snad?!?
  • Re: Máme ho moc rády...

Jojo přesně nwm proč ho urážej taky by jim nebylo jedno kdyby nikdo urážel je!! prostě je super!! a je moc hezkej!! takže držte všichni ostatní huby!!
  • Máme ho moc rády...

martínek je velmi sexy, náhodou...hezky zpívá si myslíme a jestli ho budete urážet, je to sice váš názor ale pravda, že je **** to teda není...martin harich je nej, jo...!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ubohosť..!!

dostal se tam, kde je. a co jsi vlastně dokázal ty? teda kromě toho, že se závistí dusíš...
  • Re: Martínek

jj
  • Martin Harich

Ahoj, tak se tady dívám na naše názory a souhlasím s jedním .. Co dokázal? Zpívat převzaté písničky?? Navíc mutujícím hlasem, který někdy zní až moc uječený? hm? Divím se tomu, že má tolik fanynek, protože není ani pěknej, s prominutí vypadá jak prasátko (takové malé,, :D).. Nemám ráda ani Biebra, ale musím uznat, že umí zpívat líp než Harich. Taky má hodně lidí, kteří ho nesnáší, já už taky , nesnášela jsem jeho debilní uječený fanynky.. ty mi lezli krkem... a nemyslete si, nemluví ze mě závist. To když někoho nesnáším, závidím mu? .. mm.. tak to závidím Evě a Vaškovi... čau
  • ahoj

ahoj si strasne fajn držim to palce at s tebe neco je a strasne se tesim na vidaní CD :D
  • Re: Re: Re: Re: Ubohosť..!!

A co dokázal?
  • Re: Re: Re: Ubohosť..!!

presne suhlasim s tebou *10*
  • Re: xDD

Mal by si si zopaknut zakladnu skolu. Tebe sa menil hlas v 15-tich? Aha tak uz chapem. Si trochu pozadu. *4*
  • Re: Martin Harich je nej! :)¨*

ANo Teri..:)) Koukám že seš tky všude..:D
  • Best*

ÁÁ...Nejlepšíí....;) <3 *
  • já ho miluju

já ho miluju pořád se jen smějě je tak sexy
  • Martin Harich je nej! :)¨*

Martin Harich je nej: krásnější,úžasnější, dokonalejší, lepší, sexyy :P :)*....atd.. :)* prostě nej to dokonalsot sama :)*
  • aaandy

Re: ahoj čaww

:D :D :D :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit