-
Váženě nechápu, proč ho nazývají ČESKÝ Justin Beiber *7*
Co on má ku*va společnýho s JB... -
-
Ehm... Když už tak ne Beiber,ale Bieber prosím. Jo a navíc proč zrovna jeho nazývají český Justin Bieber?! To se přece říkalo spíš o Adamovi Mišíkovi.
-
-
Martin Harich je nejlepší
Martin harich je bestovnííí i když dneska vypadl bude mít dobrou budoucnost mám tě moc ráda Martine
Jsi nejlepčíí zpěvák
*3* *3* -
Vše nejlepší!!! Hlavně hodně úspěchů *3* *14*
-
ahojky mato je my to moct lito že se ti takhle pdelal vztah ale ty si najdeš nakou hesči holku ja ty to přeju ale ten letohrad byl bosky a budeš nekdy zase v lanškroune moc bych sto přala tak dištak napiš aš budeš myt čas ju tvoje fanynka lucka *14* *14*
-
-
Mě je zase líto tebe!!!V 18 letech se rozešel se svou ženou,tedy dívkou,také stěží 18.Byli spolu dlouhých a nezapomenutelných 165 dní.Hmm,to mě mrzí.Dětskááá láááska nebezkáááá.Tak třeba v dospělosti to vyjde.Chachaaaaaaaaaa
-
-
Z písečku rovnou věc *15* *15* *15*
-
-
oprava:na věc
-
-
-
-
maťko príjeť za nama do Brna :) *14*
-
Jseš super a moc heskej
-
Nový singel Martina Haricha!!
https://www.youtube.com/watch?v=Xuo evoA8dXs -
jsi krásněj a hezkéj kdo s tebou chodil tak mu zavídím fakt takový hezkým klukem kdo by nechodil fakt že jo a kdo tě nechce taj se blbec protože neví o co příkazí já to znám já jsem taky chodila že zpěvákem takže jestli budete mít možnost chodit ze zpěvákem tak si ro nenechte ujít a chit tě první možnost která se vám hodí ale musí jí vyhledavat ta vám nespadne z nebe jako dárek to ne já to zná věř tě mi
-
-
nechápu
omg..nechápu co na něj furt ty holky viděj ! jo jasně je docela hezkej..ale že by až TAK HEZKEJ ?? to teda ne.sorry já fakt nechci jako urážet jeho fanoušky/faninky,ale prostě jako mi nepříde že by byl až TAK NÁÁÁÁÁDHERNEJ abych ze z něj pos**.omlouvám se nehci bejt sprostá ale znám o dost hezčí kluky než je on a po pravdě si myslim že ho má spolusta holek ráda hlavně proto jak vypadá a ne jak zpívá.jasně že kdyby krákal jak debil,tak by se o něj asi nikdo nezajímal to chápu,ale jako stejnak :DD nechápu co na něj viděj :D ale zpívat umí to nemůžu zapírat na svůj věk zpívá docela dobře.. -
-
Hele ty!!!!! Je hezkej nese* se sem se svejma klukama a tak ho neposlouchej né ??!!! A mam ráda jeho zpěv a když se ti to nelíbí tak radši zalez do kouta si ho*no v trávě a nikdo tě nebude poslouchat !!! *16* *10*
-
Re: nechápu
Všechno není jenom o vzhledu, prostě má něco v sobě... :D
-
-
Ahoj martine miluju te a tvuj spěv je užasnej jseš roková hvjezda *1*