-
přání k svátku
Krásné dnešní svátkování přeju, a propo v " Posedlosti" jste skvělej.Doporučuji !!! -
doporučuju
Jestli máte rádi dobré divadlo a Martina Hofmanna, určitě zajděte na DJ v Soho do Divadla v Celetné. Výborný zážitek a myslím, že je tam Martin opravdu velmi dobrý. Don Juan jak má být *5* -
-
Re: doporučuju
přesně tak,souhlasím,Martin je tam úžasný,"táhne" celé představení!!! *3*
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k narozkám :-D -
Hofmann po slovensky
pokud jste nevideli jeste Marina jak hraje ve slovenstine anglickeho Lorda v strasne prastene komedii Lordi, tak si na to zajdete do Jindrisske veze
http://www.sergeart.com/temp1 .php?id=93 -
-
Re: Hofmann po slovensky
musím potvrdit, ve čtvrtek jsem tohle minipředstavení měla tu čest vidět, a byla jsem nadšená *1* Martin a jeho dva kolegové byli super.Určitě všem vřele doporučuji a doufám, že budu mít možnost ho vidět znova *1*
-
-
Hmm
Skutecne velky muz a umelec, dnes jsem videl predstaveni Cyrano, kde hraje hlavni roli..klobouk dolu. -
oprava !!!!!
úplnou NÁHODOU !!! *1* *1* -
Vynikající herec
Přiznám se, že se dívám na Ulici, ale jen kvůli Martinovi.Jako Jarda Hejl je vynikající, jeho scény s paní Macuichovou, panem Hrušínským a s Míšou Badinkovou považuju za ty nejlepší v seriálu.
Kromě toho, jsem na něj ale úplnou náladou narazila v divadelním představení Oddací list, a musím říct, že byl výborný i tam.Myslím, že o něm ještě hodně uslyšíme, a moc bych to jemu, ale i nám přála.A protože se mi nikdy nelíbili ti prvoplánoví krasavci bez jiskry, jako ženská musím uznat, že Martin má obrovské charizma, a že ve skutečnosti vypadá ještě lépe, než na obrazovce *3* -
-
Re: Vynikající herec
Jako vtip dobrý *15*
-
-
ahoj přátelé!
ahoj přátelé, pojďme společně celému světu ukázat ty nejlepší kvality martina hofmanma alias, jak já řikám, vladimíra dvořáka alias hejla! -
...
ale obrazí se asi až za pár dní...... *4* -
...
ahojky...jestli vám to neva thag sem sem dala nějaký fotky Martina..... *4*