-
Re: Re: LHŠ 09
jj já taky jedu na lhš 2/09, ale myslím, že tě mám už i na icq... *1* *3* moje přezdívka je cathys *3* určitě mě tam máš taky!! -
Re: LHŠ 09
Ahojky ty jedeš na Lhš ? já taky na 2/09 a ty? -
jaja mtr
ahoj martine prosim posli mi tvuj email moc hezky si zpibal tady v kralovicich prosimm ozvy se mi jana *14* -
Re: pozdrav
Ahojky Martinku jak se pak máš na pišmi na muj emjal jo puso mám tě moc ráda a milujutě moc a chci stebou chodit pa tvoje láska -
Pro holky
Martin chodí na školu v Jindřichově Hradci,potkávám ho když jdu do školy přijíždí vždy městskou když tam okolo jdeme.Ale nejsem si jistá jestli chodí na gympl nebo na základku.Tak mi Martine pls odepiš na meil...dík *4* -
Re: jupíí
Ahojik dala bys mi pls jeho mail nebo icq nebo tel.? pls cokoli na nej mas..plsík.. odepiš na mail
katkabartova14@seznam.cz -
icq-mobil
ahoj marto...prosiiim pridej si mne na icq jestli tam chodis moje je 362-247-388 a nebo mi napis na mobil 608922592...nebo na e-mail...dominika.otawova@seznam.cz dekuji predem prosíím diki ahoj *14* *14* *15* -
LHŠ 09
Ahoj, chtěla bych se tě zeptat, jestli jedeš na letní hereckou školu. A, kdyžtak v jakém termínu?!*3* -
Martíneeeek!:-*
Martínkuuu!!!:*seš nejkrásnější z ordinace!!OBDIWUJEM TAAAA!!:Djen tak dál milujem teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! !tvé nejwětší fanynkyyyy chápeš? *3* muckááme tě xD -
Re: jupíí
jakej je jeho mail... prosim prosim.. -
jupíí
Ahojte všichní....
Tak sem štastná jako nikdy jindy
psala sem asi před 3 týdny martinovi a dneska sem se konečně dočkala odpovědi katerá mi udělala hrznou radost.
A můžu vás ujistit, že martin není ten typ že se vychlubuje tím že je HERCEM! !
UŽ Z TOHO JEHO MAILU JE JASNÝ ŽE JE TO NORMÁLNÍ KLUK...SIMPATICKEJ A HODNEJ...
Tak zatím papa -
Web
martinholec.com -
Re: Veronika z Topolné
co to sakra je icg?? *1* ...snad icq kdyz uz ne? -
Veronika z Topolné
Ahoj Martine jsem tvoje velká fanynka moje icg je 424252151kdyžtak se ozvy Veronika z Topolné -
monule.15
ahoj martine mas holku? a jestli chodis na icq tak me cislo je 484227768 a muj mobil 723726515 to je me cislo na mobil a pokud me muzes napsta zpravu nebo prozvonit aoj mej se pekne -
ahoj
cau... sice pochybuju ze sem chodis... ale chtela jsem se zeptat jak si se dostal do ordinace.... taky bych tam moc rada hrala ... napis na Bety0@email.cz *7* -
monule.15
ahoj martine jak se mas muzes si me prodat do pratel *14* -
Ahoj Martine.
Ahoj Martine, rád bych se Tě zeptal, jak ses dostal do Ordinace. Taky bych si tam rád zahrál. Napiš mi na e-mail o.smutnacek@email.cz Předem děkuji... *4* *4* -
cau
cau hele chci se jenom zeptat jak ses dostal do ordinace... taky bych si tam rada zahrala dik -
milasku
ahoj martine nmoc se mil libis muj email monule.12@seznam.cz *14*