-
super skupina
Hale lidi nic proti vám, já mam Lunetic taky hrozně moc ráda i když jsem teprve náctiletá, taky mam hodně Martinových fotek, ale už jsem pochopila, že Martin i ostatní Lunetici maj svůj vlastní život, takže navrácení ,,naší skupiny" nějak nehrozí.........I když bych byla moc moc moc ráda, kdyby se vrátili. *14* *14* *14* -
MiLuJu LuNeTiC!
*3* AhŮůŮy *14* Stráášně MILUJŮŮŮ Lunetic!!! :o** Jsou a VŽDYCKY byli BEST! *3* Až do ted je psolouchám! A BUDŮŮ! *4* MiLujůů Wás WŠECHNY! MaRtÍnKu WaŠkŮŮůŮ DaWíDkU AlEŠkŮ! *14* *14* *14* *4* -
martinovi
Ahoj Martine chtela jsem se zeptat proc skoncila skupina Lunetic? a co vim ja ze jste byla prvni skupina ktera rozplakala vsechny maminky a tatinky. -
-
Re: martinovi
No moc tatínků asi nerozplakali.. *1* -
Re: martinovi
ja ti to řeknu sice nejsem martin ale andrea ale martin kocian začal brat drogy a odešel ze skupiny ti tři aleš vašek david to skoušeli ještě asi 2 měsice ale rozpadli se bez martia to už nebylo ono ale už je vylečeny *14*
-
-
Kocián je zoufalec
V neděli oxidoval v GS............... Zas se ztrapňoval jako vždy *9* -
-
Re: Kocián je zoufalec
Ten kdo je tady zoufalej si jen ty *15* *15* *15* závist je fakt hnusná vlastnost *8* *8* -
Re: Kocián je zoufalec
hleavně že ty nejsi zoufalec ty ..... *8* *16*
-
-
milujutě martine čusky....
Ahoj Martine jsi můj nej zpěvák jsi pěkný umíš hlavně dobře zpívat chtěla bych tě vidět někdy osobně pa tvá nej fanynka, mě se už líbíš docela dlouho jestli si to někdy přečteš tak se mi ozvy na číslo 774278436 milujutě jsi úžasný pa Lenka. -
-
Re: milujutě martine čusky....
Lenko já tě znám, ty jseš normální zdechlá čubka nic víc *16*
-
-
Martin
Ahoj Martine, nevím ani zda můj příspěvek budeš číst, natož,zda se k němu vyjádříš.Mám Tě ráda, byt zdaleka nejsem dvacetiletá fanynka. Nebudu se vyjadřovat k Tvé minulosti, jednak je to etapa, která už je za Tebou, jednak už těch názorů lidí bylo dost. Píši Ti hlavně protože člověk, který psal Tvůj životopis ho napsal sice velmi hezky, ale ten pravopis je otřes!!! Nevím zda Ti tento člověk neodradí starší fanoušky. Myslím si, že člověk jako Ty, potřebuje fanoušky bez ohledu věku.Měj se hezky, držím pěstičky v Tvém dalším rozvoji pa pa *3* *4* -
**ALBUM 2M - POPRVÉ**
POZOR!!! Kdo má zájem o album 2M (Martin Kocián a Markéta Pokorná) ať napíše na ICQ 401010775 -
hm...
hezkej ale na me mooc stary *1* -
mm..
Ty jo lidi..vzpamatujte se..taky sem ho zbožňovala *14* , ale teď už má svůj vlastní život a řekla bych, že fans už teď moc nepotřebuje *9* ..Já sem ráda že se z toho všeho dostal *4* jenže dyž to budu řešit dál, tak se dostanu k tomu, že to nemá smysl..Stalo se to před několika lety a všichni z Lunetic už mají svou cestu.. *9* prostě ať je tu "s námi" etě hodně dlouho *14* a budu happy *4* ..papigeg:-* -
pro marťu
ahoj marto ja bych te chtela poprosit o tvoje cislo *14*