-
ahoj
martine jsem tvoje fanouska od doby kdyz jste byli jeste jako lunetic a posloucham vas furt a furt budu *3* -
Pro martina
Ahoj Martine!když jsem se dozvěděla že jsi začal s drogama a kůli tomu se taky(kromně mnoha jiných důvodu)kapela rozpadla!!!!je mi to mooooc líto a chci se tě zeptat. :byla by možnost znovu sestrojit kapelu Lunetic?já ji začala poslouchat nedávno.protože mi kámoš poslal at je hudba tvůj lek..jsme jí začala poslouchat pořád dokola..pak jsme oběvila mámu a od tý doby poslouchám jen tady ty pořád dokola...a v pátek jsmee oběvila ještě dotyky a od tý doby poslouchám jen a jen dotyky a mámu dokola.... *15* ..je mi to moooooc líto že jste se rozpadli...všelijaký nový informace o martinovi..prosím na můj mejl pa Kačka... *3* -
Miluju tě
Martine,doufám,že si to čteš páč ti tu nechám vkaz...Moooc tě miluju seš božííííííííííí...seš skvělej!!!!!!!...MILUJU TĚ!!!.....PA A NAPIŠ MI Aspoň jednou prosííííííííííííííí -
Marťas
Ahoj Martine ! doufám, že pravidelně čteš tyto stránky ! Jsi moc hezký víš o tom ..... mno, ale k věci netoužíš se sejít se svou bývalou skupinou Lunetic kluci by taky určo toužili si povyprávět zážitky aj........ tak se už někde sejdětě pls udělej to pro mě *15* a až to bude tak napiš pls na můj mailík nebo chceš s tím srazem nějak pomoct vše piš na mailík -
jj marťas
Martine jsi fakt supr člověk...doufám že takový budeš nadále.Hodně úspěchů a štěstí do nového roku.Přeje Pája ...však ty víš kdo jsem. *15* *3* *14* *15* -
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Martine, chlape, nabízim prostřednictvím těchto stránek tve přítelce jedinečnou příležitost, krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm, bude se jí líbit. Napiš na muj e-mail a dohodnem se na dalších podmínkách. *5* -
-
Prosím tě , ty jseš asi uplně padlej ! No a nemyslím si ,že na to Martin bude reagovat ! Myslím,že na takový blbý dotazy nebude reagovat *16*
-
-
Martínkovi
Martínku, miluju tě už od mých 13 nebo 14 let, chtěla bych s tebou chodit!!! *14* -
-
Re: Martínkovi
jaj ty si střelená...fakt že jo...s nim chce prosimtě chodt každej *13* *16* -
-
Re: Re: Martínkovi
Děcka nezáviďte!! *1* *15*
-
-
trapko *8* -
si blbá -
jako tohle je fakt ulytle dyt ma přitelkyni a ubec to je fakt sranda mno *15* tohle kdyby si on přečetl tak by se ti vysmal *13* *15* *15* -
-
Re: Re: Martínkovi
Sklapni, na koncertě v roce 99´ mě a mou kámošku Péťu krásně celou olíbal. *3* *5*
-
-
-
krásnej
čauky je moc hezounkej že ano lidi?Mám tě mocinky moc ráda.Seš borec.Jsi jepší než ty blbý kabáti (aď jdou do hajzlu)jsi super *14* *14* *14* *14* -
lolec
jako vy jste upa vypatlaný ubec o nem nic newite jeko ssegra linda umřela na kanárech jeji smrt nebyla objasněna byla zabita násilnout smrtí ale jako co to tady melet ze ji zabil martin??lol:)dyt byl v lecebne vy kravky jedny tak kdyz o necem nevite tak neplkejte picoviny *13* -
-
Re: lolec
No,ty seš inteligence sama, už podle formulace člověk ví, s kým má tu čest.. *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
Re: lolec
ty kravo ale takhle to psaly v nekterej novinach aLE NEVIM V KTEREJ takze rikam ze nevim protoze si nekdy noviny vymejslej a navic ja ho mam rada martina a je divny ze v 13. komnate se o svy segre nezminil
-
-
happygirl
Martina seš fakt nádherný kluk. A i když už nejsi v Luneticu,tak se mi stejně pořád líbíš a líbit budeš....Seš prostě dokonalý...MTMMMMMMMR *14* *14*