Přejít na výpis diskuzí

Martin Kraus

OSOBNOST 3.1.2009 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že všichni ti Krausové mají takový frňáky,i když si nejsou příbuzní... *1*
    jinak je to moc sympatický klučina *14*
    • *16* ty krávo namyšlená nemá frňák ty jedna krávo debilní ty tele ty vemeno nevichovaný nemá žádnej frňák má krásny nos a to ty nemůžeš vidět přes ten tvůj obří frňák *16* *16* *16* *16* *16*
      • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko
        • Hele klid jo! nabo si snat myslíš že ma frňák ty tele já na to namám nervi jo ty si se asi těma práškama přecpala co lucy a jojo trapné jéméno na osobnostech Martin Kraus je nejlepší *16* *12* *11* *10* *13* *9* *14* *14* *14* *3* *16*
          • Musím taky zareagovat,bavím se teda.taylorinka-jsi nějaká nervní jak tak koukám,holky napsaly jen názor a v dobrém a ty jsi hned hnusná.však nikdo nejsme dokonalý,jistě ani ty!Martin Kraus je pěknej chlap a bezva herec o tom není pochyb,nos trochu větší asi má,ale i tak je to hezkej kluk,sluší mu to.tak se už nečil,je to prostě tak chápeš!!
            • Já jsem dokonalá a pořád mi píšou kluci ze třídy jestli s nima nebudu chodit a vy mi nebudete rozkazovat nemáte na to právo!!!!a Martin Kraus je dokonalej a vyděli jste ten komentář (trapnej) od Belly jo je to moje nej kámoška a vážně se jmenuje Bella je hodná a ten komentář od Belly je na profilu Kristen Stewart prej nevíte co se s Kristen děje napište mi to tam děkuji trapné přečtěte si to a uvidíte no svět je jinej. Já vím že je to troufalost vás pobízet po to co hnusného jsem tu napsala OMLOUVÁM SE !!!! *9* *2* *2* Ale na ten komentář u Kristen Stewart od Belly se prosím koukněte A mMOOOOOOOOOOOOC se omlouvám:peta14,jojo a Lucy a jojo není trapné jméno je supr *1* *1* *1* *1*
  • JOjo je z reklamy na Zetko *15* *2*
  • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko *3* *3* *3*
  • je z reklamy na Zetko???? nebo si ho pletu... *3* *1*
  • jj...díkas...Nano... *2* *4*
  • Milý Belmondo, gratuluji k úžasné třicítce a přeji do dalších let nejen zdravíčko, štěstíčko a pohodu, ale také přibývající počet fanoušků. Sleduji Tě převážně v TV v Cestách domů a působíš velmi příjemně a přesvědčivě. VŠE NEJ, NEJ A NEJ DO TĚCH DALŠÍCH TŘICÍTEK . . . *3*
  • Ahoj,sem celkem hezkej.Ale chci říct že se strašně moc líbíš mý BFF
  • Martine Miluji tě a vše nejlepší k svátku tvá přítelkyně Klárka a syn Filípek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit