-
...měl takovou košili dokorálova..prostě oranžovočervenou..je to příjemná změna potom,co jsme ho v poslední době mohli vidět jen v růžové nebo tmavě modré.. *2*
-
Rozhovor z roku 2008...
..o manželce...."Samozřejmě mám strach,že jednou přijdu domů a tam bude frajer v mých pantoflích,mém županu a bude mi podávat mou tašku..Kolega mi říkal,že mu manželka tři roky tvrdila ,že nikoho nemá.
A měla." No,tak nevím,proč se Pouvovi rozpadlo manželství ? Že by na něj přece jenom čekal doma nějaký frajer ? Nebo kvůli té mladé přítelkyni ? -
-
Re: Rozhovor z roku 2008...
vyjádření k rozvodu z roku 2009 : „Žena si vybrala jinou cestu a já jí můžu jenom popřát všechno dobrý. Žádost o rozvod jsem podal já, už nebyla jiná možnost,“ řekl Pouva. „Nejsmutnější na tom je, že tahle bitva má jen poražené. Vždyť máme dvě děti.“
-
-
Martin Pouva letos není nominovaný v anketě Týtý - místo něho je tam blb
Hrdlička !Rozhodně ne protože je lepší moderátor,ale jen protože se tam dostal
díky blbce Borhyové !!
*6* -
Ano, přítelkyně Pouvy vypadá jako levný eskort, ale kupodivu spolu jsou už dýl a nafotili spolu i akty *2*
-
..s Martinem Pouvou..http://tvnoviny.nova.cz/clanek/novinky/sportak-martin-pouva-nominace-tyty-je-odmenou-pro-celou-sportovou-redakci.html
-
Pouva se asi rozešel s tou Friedlovou..i na facebooku má uveeno,že je nezadaný,takže
máme nyní možná šanci ! *1* -
I na výročí novy dorazil sám..takže je volný a jaktože se to nepsalo ? *1*
-
..Dumbrovský je vyhozen z hlavních zpráv.....Martin Pouva může jít na jeho místo..je o několik let mladší,navíc má obarvené vlasy..a když bude sedět bude to lepší,protože když stojí neustále zvedá ruce ! Navíc je hubenější než Dumbrovský ! *15*
-
Milý Martine,přeji vám vše nejlepší k narozeninám ! *14*
-
,,a zase se to příliš nepovedlo ! V krátkém střihu odhalil velké a odstáté ucho,které měl předtím zakryté vlasy ! *15* Vypadá sice mladší ale..tu ofinu by neměl mít ke straně ! Lepší by bylo odstranit ofinu !!
-
-
prostě ofina z čela pryč mu sluší líp !!!!!
-