-
s kým to žije..chudák : http://sip.denik.cz/celebrity/domaci-video-pritelkyne-martina-pouvy-naha-tanci-ve-sprse-20130204.html
-
...tak je syn Dan Pouva narozen 12.10.1992. *1*
-
..měl na sobě v televizi opět růžovou košili ! *12* Už to stou růžovou nějak přehání.. *1*
-
..profík skvělej při formulích i jinde ! *1* Ne jako ta Ukrajinka co si
hraje na něco co není a nebude !! -
Vlasy...
...z rozhovoru s Pouvou...Mohl bys do práce přijít z ničeho nic ostříhaný na ježka ? "To ne,ve smlouvě mám,že nesmím měnit svůj vzhled,aniž bych to konzultoval s vedením.Pokud bych chtěl mít zelené vlasy a vedení se to líbilo,tak proč ne.Ale pokud bych radikálně změnil vzhled bez jeho vědomí,mohou mi vypovědět smlouvu.Nebo bych vyfasoval mastnou pokutu.Je to sice úsměvné,ale musím se trochu hlídat.Nemůžu jít třeba do demonstrace,kde by mi mohli zmalovat obličej ." -
wau...
...má sexy tělo ! *15* *15* -
..byla červená košula ! *1*
-
...jeho přítelkyně na Týtý..Minišaty ze stříbrné kůže, bohatě prokládané průstřihy zakryté krajkou lemovanou zlatem, nápadný třpytivý prsten, zlaté psaníčko a (ještě jinak) zlaté boty - víc přeplácat už to snad ani nešlo. Barva smaženého kuřete a chemická čerň na hlavě jsou už jen milou třešničkou na dně dortu. *1*
-
-
http://www.modnipeklo.cz/clanky/tyty/ *2*
-
-
Martin Pouva
televizní moderátor
O sportu v Praze vím snad všechno – alespoň tedy o fotbale a hokeji, protože obojí dělali moji synové a objel jsem s nimi všechny stadiony a arény. Jenom na Spartě jsem strávil půlku života a byl tam každou sobotu v pět. Teď už se ale věnuju spíš rekreačnímu sportu – rád vyrazím na tenis na Hanspaulku, na inline brusle do Stromovky nebo na Ladronku a jako rodina rádi vyrážíme na kolech z Dejvic kolem Vltavy až do Kralup. To je moc hezký výlet. Na Praze mě snad mrzí jedna věc: dřív bylo víc volných plácků, kam se dalo jít si jen tak začutat s klukama. Teď jsou ta naše stará místa buď rovnou zastavěná nebo za plotem, což je velká škoda. -
V kategorii Sportovní moderátor se do druhého kola probojovali moderátoři Václav Tittelbach a Martin Pouva. *1*
-
-
Tak nevyhrál no ! *1*
-