-
Profíci
Profíci sou moc dobrý a víte že Cowley a Murphy sou mrtví? *9* -
fajn
Jo jo, ray doyle, toho jsem měla ráda, ten seriál profesionálové byl moc fajn, stokrát lepší, než ty dnešní akční blbosti, říkal mi můj známý, který se v tom opravdu vyzná, že profíci jsou jeden z mála seriálů, kde se ti hlavní hrdinové - tedy když se krejou, držej zbraňe a tak,- nechovají jako magoři, ale postupují celkem správně. Jinak se mi ale o ždibínek víc líbil Bodie. -
Narozky
Ahoj, dnes má Martin Shaw narozky. Všechno néjlepší, štěstí zdraví.. *4* *4* .
Stále je to fešák *3* *14* *8* *4* . -
Jeho vlasy
Bože lidi jste vůbec normální *13* Cožpak nevíte, že Martinovo vlasy do seriálu PROFESIONÁLOVÉ natáčely? *8* -
-
Re: Jeho vlasy
a hovno netočili on si je sám potom žehlil víš je to vidět ve 4 a 5 řadě že to má vlnitější než dřív *13* -
-
Kvůli takové to kravíně tady povídáme. Skrátka je fešák.
-
Re: Re: Jeho vlasy
makovče! *8* martin si nechal přesně před tím udělat trvalou a producentům se to líbilo, tak muty vlasy už natáčely pořád! *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Jeho vlasy
prosimtě vyjádři se nějak normálně z toho nikdo nic nepochopí *3* -
Re: Re: Re: Jeho vlasy
*8* *8* *8* *8* *8* kecy kecy
-
-
-
-
Přání k narozeninám
Martine, všechno nelepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví.... *3* *8* .
Ano vlasy, už nejsou co bývali, ale čas člověk bohužel nezastaví *13* *9* . Ale na svůj věk je celkem fešák. *3* *14* -
-
Re: Přání k narozeninám
"Celkem" fešák? I ve svém věku by stál za hřích! Jak popsala Martina81 v jeho životopisu, v Bedrníkovi (kde byl jeho výkon mimochodem opravdu úchvatný), byl jeho sexappeal tak omračující, že mám "zimomriavky" pokaždé, když se na to dívám.
.. a moc mě za mé nadšení nekamenujte *15* *15*
-
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
No to ne,ale já bych ho,ty jo, bez těch vlasů vůbec asi nepoznal. *8* -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
JENOMZE JA SE PTALA NA HANSE... *9*
-