Přejít na výpis diskuzí

Martin Trnavský

OSOBNOST 3.5.2007 
204 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trener Brna

Ahoj Martine. Dnes jsem s tebou mluvil v posilovně,trenér 1FC Brno.Prohlédnul jsem si tvoji stránku.Přeji hezký den a hodně uspěchů v osobním a hereckém životě.Moc se mi jako herec líbíš a určitě se přijdu na tebe do divadla podívat. Karel Trnečka
    • Re: trener Brna

strašně Martine se mi líbíš v ordinaci v růžové zahradě2 jako Honza Haken.Já tě zbožnuji.No a ve škole hrajem na ordinaci já jsem Honza Haken:-* *14* *14* *4* *14*
  • Martin

Stejně nejlíp vypadá ve skutečnosti a naživo! *1*
  • souhlas

Souhlasím, že pan Trnavský je moc sexy muž. Nepochybně je to věk, který u něho znamená plus, protože nám dámám se líbí zralí muži:-)
    krásnej hlas
    • Re: souhlas

je neeeeeeeeej *14*
    • Re: souhlas

*14* *14* *4*
  • Martin

Je sexy.
    *4*
    • Re: Martin

je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ♥♥ *14* *14* *4* *14*
  • 1*

No prostě krasavec *14*
  • je jednicka

myslela jsem ze uz ordinace bude nic moc ale diky charismatickemu herci je zas na co koukat.

*4* *3*
    • Re: je jednicka

jo je v Ordinaci nej Honzu Hakenu (Martina Trnavského(Miluji! *14* *14* *4*
  • Sex, drogy, rockenroll

Včera jsem shlédla v divadle bolka polívky představení sex, drogy, rockenroll a byl jste vážně skvělej! jen tak dál, hrejte v čem uznáte za vhodné a nevšímejte si reakcí protivných závistivců. jste fakt dobrej a sympaťák *3* , zdraví anna z brna
  • MARTINE,

jsi zenaty,nebo zadany?MOOC se mi libis.Jakto,ze jsem o Tobe do ted nevedela.Nejsem zadna pubertacka,je mi 35let.AHOJ *14* *14* *14* *14*
  • Má můj obdiv..

Herce nijak nesleduji ale toto je jediný herec se kterým bych se i ráda setkala.. *4*
    • Re: Má můj obdiv..

Jsi neeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *4* ♥
  • je skvely

Martine,ordinace bez Tebe by me vubec nebavila. *14*
    • Re: je skvely

V Ordinaci si nej *14* *14* *4*

Miluji tě!!!!!!!!!Ordinace je nej jen kvůli tobě! *14* *14* *4* *14*

Miluji tě v ordinaci i v pravdě.Ve škole hrajem na ordinaci já jsem ty *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit