-
Chudák Honza
Dobrý den,pane Trnavský.Škoda ,že vaše role v seriálu Ordinace v růžové zahradě dnes zemře. *9* -
Ahojky
AHOJKY MARTINE,OPRAVDU MĚ MOC MRZÍ ŽE KONČÍŠ V ORDINACI V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ BEZ TEBE TO FAKT NEBUDE ONO.NECHÁPU,ŽE TAK DOBRÉHO HERCE ODEPSALI.ALE URČITĚ SE NA TEBE BUDU DÍVAT NA SLOVENSKÉ TELEVIZI.TAK PA A PŘEJI HODNĚ USPĚCHU V KARIÉŘE. -
-
Re: Ahojky
ahoj Věrka mas odkaz na slovenskou televizi kde davaj ordinaci??jestli jo prosim posli mi ho na piskle.misa@seznam.cz diky moooc:-Djinak Honza alias Martin je ten nejlepsi herec z Ordinace Faktk good *3* *14*
-
-
proč?
Ahoj je velka škoda že končíš v českej ordinaci ae slyšela sem že budeš hrat na slovensku určo se budu dívat tak at ti všechno vijde sem tvoje velka fanynka a nepřestanu *1* -
Martine
Martine,bylo to opět fajn tě vidět,jen škoda,že ses v Mouřínově nezdržel dýl.Zdraví Tě Alča,Jirka,Marta,Gábina,... *3* *3* -
-
Re: Martine
AHOJ MARTINE,můžeš mě prosím napsat kolikátýho zas přijedeš do Mouřínova/jak si říkal,že za měsíc/???Na email- jaalca@email.cz
MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD!!.Doufám,že konečně nebudou moje zlatíčka u mamky zrovna když přijedeš. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
verča+martin
Ahojky martínku chtěla bych u tebe bydlet já te strašně moc miluji chtěla bych stebou spát v posteli šukat se mít děti ahojky miláčku *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: verča+martin
seš vůbec normální asi ti hráblo ne?Měla by ses dát na léčení takový blbosti psát -
seš trapná *5* *16* *8* *5* -
Ty chudinko,jsi vůbec normální?!Prober se!Co to sem píšeš za bláboly?!Myslíš,že je Martin Trnavský zvědav na tvé trapné návrhy?!Já bych před Tebou utekl!!!Ta vlezlost mne děsí!!! *9*
-
-
Jako Thelma a Louise
V Brně je už po premiéře nového představení divadelního spolku Frída - "Jako Thelma a Louise". A do Prahy s ním dorazí 24.února do Branického divadla. Takže kdo jste ještě neviděli hrát Martina živě, nebo kdo ho chcete vidět hrát v něčem novém, zkuste tam zajít, prý to stojí za to.
Hraje tam spolu s Bárou Munzarovou /Barnová z Ordinace/. -
martin trnavsky
je to moc pekny chlap ja ho mam moc rada je proste dobrej *14* *14* -
-
Re: martin trnavsky
Je hezky chlap a hlavně dobrý herec,ale stál by holky za hřích,co?
-
-
Jak to?
To nn Martin nemůže skončit.Je to úžasný herec...byla by ho škoda... *9* ...ale zase třeba to pro něho bude lepší *7* ale jinak ses best *3* -
udělaly jste dobře
já sem ráda že jste spolu s paní munzarovou(pokud je to pravda) ale rozbíjet kůli tomu manželstí je je neefektní ale chápu to na káždém je něco víjmečného a nebudu vás soudi a ostatní by se nat tím měli zamislet a sedoudit podle toho kdo to je a skím je ale jestly jsou oba štastní....... -
-
Re: udělaly jste dobře
Ty by ses měla(a) zamyslet hlavně nad svojí češtinou!! *13* -
Re: udělaly jste dobře
Ti ostatní co se mají zamýšlet,se zamyslí hlavně nad tou hrůzou pravopisných hrubek,které zde autor zplodil!!! *13* -
-
Re: Re: udělaly jste dobře
asi tak nějak *1*
-
-
-
vyhazov
Dneska jsem se v Blesku dočetla, že pan Trnavský končí v seriálu Ordinace. Je mi to líto, už se mi líbil ve Světlech pasáže. A jestli rozbil manželství nebo ne,tak určitě není první a ani poslední. -
-
Re: vyhazov
Člověče,co to máš za zvláštní názor?! Jak to myslíš,že není první ani poslední?! Pokud vím,tak svou přítelkyni před lety rozvedl,teď se bude zřejmě díky němu rozvádět Bára Munzarová a milý Trnavský se chce uklidit do Špindlu a "přemýšlet"...! Přičinit se ke krahu manželství, užít si,potom vycouvat a dělat mrtvého brouka ,to mne připadá docela hnusný!!!
-