Přejít na výpis diskuzí

Martin Trnavský

OSOBNOST 3.5.2007 
204 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem znovu

Vy jste fakt všichni vygumovaní :-) Vy si jako myslíte, že to tu ten herec čte? Že vám jako odpoví? Že je vděčnej za to, jak mu tady idiotsky vyznáváte lásku? Běžte radši do trafiky a kupte si Bravo Girl a Colu... Krávy vymaštěný... To snad není pravda... Kdybyste dělaly raději něco užitečnýho...
    • Re: Všem znovu

Si namyšlenej člověk kterýmu maminka všechno koupí a seš tlustej a nemáš tady co dělat a psát se pod jeho méno když ti vadí neni to nejlepší kup si bravo ty debile a dočti se že máš tu největší prdel na světě *9*
    • allca

Re: Všem znovu

Tak Vás můžu ujistit,že Martin si tuto stránku opravdu občas čte.Protože mě sám řekl,že si můj vzkaz na této stránce opravdu přečetl *4* *3*
  • ploč???

martine proč jsi v ordinaci zemřel??????? *9* *9*
  • ploč???

pošleš mi prosím alepoň odpověď *9* *9*
  • odešel

jinak pokud vím,, Martin odešel z ordinace, po neshodě s režisérem protože si předělával lehce texty:) jinak ho určitě uvidíte ve slovenské Ordinaci, kde by měl hrát ředitele nemocnice:)
  • Honza Haken z Ordinace...

Největší chyba byla vyhodit Martina alias Honzu z Ordinace. Absolutně to nechápu a nejde mi to do hlavy! *13* Proč??? Rozhodně by ho měli vrátit zpět! Bezdůvodně vyhodit člověka, který hraje podstatnou roli, je největší blbost!
    • Re: Honza Haken z Ordinace...

Já si na tohle ale nezviknu aby vyhodily každýho nej herce(herečku) *9* např.Gita!
  • lucinka.dm

Sbohem pane inženýre.

To je škoda,že jste odešel z ordinace. Tak doufám že vás ještě v nějákej filmech nebo serialech uvidíme. *3*
  • petris

Honzík

Říká se,že Honzu Hakena vrátí zpátky...prý jim klesla popularita..Vím jak ho tam chcou vrátit,ale bylo by to na dlouho.tak lidi doufejme že se vrátí a bude to super!... *14*
    • Re: Honzík

Promin taky ho chci spatky jo ale nevis jak ho tratit nemam nic proti ale jak?Prosim odepiste nevim sama

Ahojte,vy si jako myslíte,že vám martin bude odepisovat ?
    Bud od rána do večera natáčí,nebo se učí složitý texty a nebo se věnuje svým koníčkům apod.
    A navíc z ordinace odešel protože už jaksi "okoukal" prostředí a asi ho to tam po roce hraní nebavilo.
    Tak to berte jak to je..
    Ahoj
  • simcoolka

Je to naprd !

Achjooo ... to je fakt naprd !!! Kdyť bez něj to nemá v Ordinaci absolutně cenu. *9* To je prostě naprd !Kdyt Martin je nejlepší,proč musejí vyhodit zrovna jeho ? *10* Já nwm jak ho tam vrátit,sice se objevovaly ankety jak ho tam vrátit ale to ej stejně naprd!Jak psaly : Teď okouzlí Slovenky v Ordinaci,ale proč je ??? Martin do Slovenska nepatří,patří nám do Česka,kdyť tady má taky hodně fanynek,ještě víc než bude mít ve Slovensku. *9* Jakto bude jak bude,Honzu Hakena nikdo nenahradí !!! *14* *9*
    • allca

Re: Je to naprd !

Tak prý se Martin vrátil zpět k Zapletalové. *3* Nevíte někdo jestli je to pravda nebo kec??? *3*
  • fuj hanak

Nesnašim Hanaka namachrovanej blbec a vůbec se nehodí k Pavle, na ordinaci uš nekoukam nema to cenu!!! *13*
    • Re: fuj hanak

tak to s tebou souhlasím vůbec se tam nehodí tím že Martina vyhodili tak si pěkně snížili sledovanost.
      • ddaaddaa

Re: Re: fuj hanak

ježiši vzdit to je jen serial no a co Gita taky umrela a polovina tech dobrej sla do prahy.... takze je to celkem jedno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit