-
ploč???
martine proč jsi v ordinaci zemřel??????? *9* *9* -
Všem znovu
Vy jste fakt všichni vygumovaní :-) Vy si jako myslíte, že to tu ten herec čte? Že vám jako odpoví? Že je vděčnej za to, jak mu tady idiotsky vyznáváte lásku? Běžte radši do trafiky a kupte si Bravo Girl a Colu... Krávy vymaštěný... To snad není pravda... Kdybyste dělaly raději něco užitečnýho... -
-
Re: Všem znovu
Si namyšlenej člověk kterýmu maminka všechno koupí a seš tlustej a nemáš tady co dělat a psát se pod jeho méno když ti vadí neni to nejlepší kup si bravo ty debile a dočti se že máš tu největší prdel na světě *9* -
Re: Všem znovu
Tak Vás můžu ujistit,že Martin si tuto stránku opravdu občas čte.Protože mě sám řekl,že si můj vzkaz na této stránce opravdu přečetl *4* *3*
-
-
Všem fanynkám
Mail nedávám nikomu, co si myslíte? Že nemám na práci nic jiného, než odepisovat zamilovanejm ženckejm? :-D Jo - a jsem homokláda. Tak to berte, jak to je... -
-
Re: Všem fanynkám
Martine?to jsi napsal opravdu ty?ne to nemůže být pravda.Tomu nevěřím ty takový nejsi pls odepiš mi
-
-
Ehm..
Ehm, ady je seznamka nebo co? Myslíte že vám takhle napíše? Nebylo by lepší třeba přes nějakej fanclub najít jeho mail.. No.. nic..
Jinak, Ordinace.. byl tam skvělej.. a od scénáristů to je jobovka.. Chudák Pavla.. se asi dá dohromady s tim Hanákem ne *8* -
ahoj martine
neposlal bys mi tvuj emailme se strasne libis a v ordinaci jsi hral pekne a brecela jsem kdyz si v ordinaci zemrel bylo mi to lito -
Martin je good
Martin je děsně hezkej chlap !!
Fakt ti scénáristi souuplně natvrdlý...tak se jako zasnoubíš a pak hned zemřeš... a taky to clkm blbě udělali jako Ty martine se jenom narazíš do zad a seš mrtvej a ten "tvůj"kámoš spadne z 12m a přežije... no nic se bezva *14* *14* -
Škoda...
Je škoda, že Tvoje postava v Ordinaci umřela, měla jsem ji ráda. Scénáristi jsou na hlavu, nechaj Tě zasnoubit a pak Tě zabijou... fakt "dobrý". :(
Snad Tě brzo uvidí diváci v nějakým jiným seriálu, filmu... -
zapomněla jsem
Martinku zapomněla jsem ti dát E-mail a kde vlastně bydlíš PROSÍM ODEPIŠ *14* *4* -
-
Re: zapomněla jsem
DOST TRAPNÝ NEMYSLÍŠ ? *7*
-
-
martinek
Martinku proč jsi tam umřel já jsem až brečela já tě strašně miluju aji moje kamoška Iva *14* *3* -
-
Re: martinek
ty uvazujes vzdyt ma uz 14let vztah s přítelkyní a má dceru!...myslíš si
že se jen tak zbalí a budete spolu žít nebo co ....postižená *15* -
-
Re: Re: martinek
Seš na omylu!!!! -
Re: Re: martinek
Nevim kde ste vzali, že má dceru a 14let přítelkyni, ale jak chcete, jinak dceru nemá a až teď asi poslední rok má doopravdy přítelkyni...paa -
-
Re: Re: Re: martinek
Dceru opravdu nemá,žil 13let s přítelkyní s kterou vychovával její dceru!A po 13letech se rozešli!!!!
-
-
-
-
Prosím napiš mi
Ahoj MARTINE mooc ti fandím ,at se ti vede jak v herectví tak i v osobním životě !!
Prosím napiš mi na e-mail- eliszackova@seznam.cz
Vím že ti píše hrozně moc lidí..aby ses jim ozval a ani to neuděláš , ale prosím Martine napiš mi !!! Budu moc ráda...Mám TVOJE fotky S BARUŠKOU MUNZAROVOU v PC-mám jich aspon kolem 90 ste ti NEJLEPŠÍ LIDI na světě....Mějte se Hezky vaše Eliška