-
Dobrý den Martině,jste výborný herec,máte komediální talent,moc mě bavíte,a ještě ke všemu sexi chlap :).Tatínek byl také výborný herec.Oba dva velcí fešáci :).At se vám daří,a přicházejí další zajímavé role.
-
Umíte krásně hrát nejvíce se mi líbíte v seriálu ordinace v růžové zahradě 2 jako MUDR. Bohdan Švarc nebo v seriálu velmi křehké vztahy jako Bořek
-
-
jo v ordinaci hrajete pěknýho zmetka,přesto se musím kolikrát smát. *1*
-
Bobo??Ten je výbornej!!
-
-
Ahoj Martine vím že máš hodně práce a málo času, zastav se na Osečnici na malí pokec s kamarády a přáteli. Rádi Tě uvidíme a jinak Ti přejeme tobě i celé tvé rodině hodně zdraví v novém roce. Tak se měj s pozdravem Luboš.
-
-
Vážený pane Zounare.Viděla jsem vás v muzikálu Děti ráje a musím se postavit do pozoru *3* rozvinout zástavu *4* a smeknout.....bylo to úžsné a vy excelentní.Děkuji za krásný zážitek
-
Moc vám fandím
Heralecký -
Vážený pane herče Martine Zounare, proti vám nic nemám, jste výborný herec.
Líbil jste se mi v seriálu Chlapci a chlapi ale toho doktora švarce v seriálu
Ordinace v růžové zahradě by měli vyhodit nebo zavřít až sčerná!!! -
Zdravím Martine,nevím zda si mě budete pamatovat,ale setkali jsme se na akci Alimpex a povídali jsme si o Jiřím Koptovi alias guláš,musím Vám oznámit smutnou zprávu,že v pátek 2.7 zemřel.Mějte se pěkně Markéta
-
Martine, zpětně Vám blahopřeji k narozeninám. Ale hlavně jsem Vám chtěla sdělit, že jsem v sobotu zapálila svíčku a zvedla skleničku pro Vašeho tátu. Byl skvostný herec a já v Hradci nevynechala jedinou hru, kde hrál. A mezi námi, na ZŠ Jih byl jeden školáček, kterej měl nádherný čokoládový oči a já bych ho nejraději adoptovala. Pak mi řekli, že je Zounarův. Zažil jste ještě lepší období Polní, přes silnici byla alej s třešněmi, jablky, hruškami, "špendlíky". Ráj pro děti, i můj syn si to užil. Dnes je tam Interspar *13* . Přeji Vám hodně štěstí, holčině hlavně zdravíčko a všem třem přehršel spokojenosti.
-
-
Ten mračoun patří za Interspar. Je mi líto vyhlídky, kterou jsme měli z oken Polní - pole stromy, řeka. Jako bychom ani ve městě nebydleli.
-
-
Všechno nejlepší Bobo :D
-
Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *3*