Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *3*
  • Marin Zounar je borec, Boba hraje tak přesvědčivě, že mě až vytáčí ! Super,jsi borec Martine, nenech se odradit negativními komentáři,svoji úlohu hraješ perfektně, fandím ti! Láda
    • V tom případě musíte být stejný jako on v seriálu, nechápu jak se taková prasečí hlava může někomu líbit.
      • Blbečku, když hraje herec vraha, tak by ho měli zavřít? Je fakt, že parchanta hraje přesvědčivě, člověk by mu nejraději jednu fláknul. Ale je to role a to, že to s vámi takhle cvičí je jen důkaz, že to hraje skvěle.
  • Tvl Zounar byl u nás ve škole a vařil nám nějaký špízi. Asi si myslel jak jsou dobrý, ale byl to takovej hnus, že sem z toho pak večer zvracela. :DD A moje sestra taky. A mojí kamarádku bolelo břicho. :DD No byl to fakt humáč.
    • A není to spíš tím, jaké jim dodali suroviny?
  • Teda jste fakt žolík. V Ordinaci hrajete uplně skvěle BOBO:D Brácha už to jde do peří... *1* *1* *1* loooool
  • DLOUHO VÁS OBDIVUJU.MILEJ,HODNEJ,SYMPATICKEJ.JSTE TEN NEJLEPŠÍ. *14* *14* *2* *1* *14* *14* *3* *15*
  • Dobrý den pane Martine,jste skvělý herec a držím Vám palce a ať se Vám daří v další práci jste ve svém oboru mistr.Pavel z Plzně
  • nevím, jaký je Martin v reálu,ale v televizi se mi jeho vystupování vždycky líbilo,podle mě je to dobrý herec a navíc i pěkný chlap. Martine, všechno nejlepší k narozeninám. Je fakt, že v Ordinaci je na zabití,ale je to jenom role.
  • Všechno nejlepší k narozeninám, mnoho úspěchů v TV filmech a seriálech atd...
    Doufám, že tě zase někdy uvidím. :) *3*
  • Milý pane Zounare vůbec nemůžu uvěřit co se z vás vyklubala.Vůbec se mi nelíbí co v Ordinaci v Růžové zahradě provádíte.Vy níčíte lidem životy a že nemáte ani trochu sebeúcty.POdle mě jste protivný,hnusný,zbrklý,divný a agresivní prase je mi z vás zle *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16*
    • hele víš co on je rád že něco může hrát jinak je určitě mily *3*
    • Martin ze to bohužel nemůže.. v reálu je to fajnovej a kamarádskej člověk.. To spíš nadívej režisérovi a né Martinovi...
  • Martine všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit