Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marin Zounar je borec, Boba hraje tak přesvědčivě, že mě až vytáčí ! Super,jsi borec Martine, nenech se odradit negativními komentáři,svoji úlohu hraješ perfektně, fandím ti! Láda
    • V tom případě musíte být stejný jako on v seriálu, nechápu jak se taková prasečí hlava může někomu líbit.
      • Blbečku, když hraje herec vraha, tak by ho měli zavřít? Je fakt, že parchanta hraje přesvědčivě, člověk by mu nejraději jednu fláknul. Ale je to role a to, že to s vámi takhle cvičí je jen důkaz, že to hraje skvěle.
  • Tvl Zounar byl u nás ve škole a vařil nám nějaký špízi. Asi si myslel jak jsou dobrý, ale byl to takovej hnus, že sem z toho pak večer zvracela. :DD A moje sestra taky. A mojí kamarádku bolelo břicho. :DD No byl to fakt humáč.
    • A není to spíš tím, jaké jim dodali suroviny?
  • Teda jste fakt žolík. V Ordinaci hrajete uplně skvěle BOBO:D Brácha už to jde do peří... *1* *1* *1* loooool
  • DLOUHO VÁS OBDIVUJU.MILEJ,HODNEJ,SYMPATICKEJ.JSTE TEN NEJLEPŠÍ. *14* *14* *2* *1* *14* *14* *3* *15*
  • Dobrý den pane Martine,jste skvělý herec a držím Vám palce a ať se Vám daří v další práci jste ve svém oboru mistr.Pavel z Plzně
  • nevím, jaký je Martin v reálu,ale v televizi se mi jeho vystupování vždycky líbilo,podle mě je to dobrý herec a navíc i pěkný chlap. Martine, všechno nejlepší k narozeninám. Je fakt, že v Ordinaci je na zabití,ale je to jenom role.
  • Všechno nejlepší k narozeninám, mnoho úspěchů v TV filmech a seriálech atd...
    Doufám, že tě zase někdy uvidím. :) *3*
  • Milý pane Zounare vůbec nemůžu uvěřit co se z vás vyklubala.Vůbec se mi nelíbí co v Ordinaci v Růžové zahradě provádíte.Vy níčíte lidem životy a že nemáte ani trochu sebeúcty.POdle mě jste protivný,hnusný,zbrklý,divný a agresivní prase je mi z vás zle *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16*
    • hele víš co on je rád že něco může hrát jinak je určitě mily *3*
    • Martin ze to bohužel nemůže.. v reálu je to fajnovej a kamarádskej člověk.. To spíš nadívej režisérovi a né Martinovi...
  • Martine všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *4* *4*
  • Když tady čtu ty názory na pana Zounara tak si říkám že spousta lidí vidí herce úplně jinak než opravdu jaký jsou.Pro mě je pan Zounar skvělý herec který umí zahrát úplně všechno tomu se říká pan HEREC.Od malička je mi velmi sympatický a přeji mu spoustu dalších skvělých filmů. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit