-
Martin Zounar je druhořadý český herec,není to žádný Al Pacino!!!
-
Martin Zounar je druhořadý český herec,není to žádný Al Pacino!!!
-
Martin Zounar je další naše současná celebrita o ničem. A Ordinace atď jsou všechno kraviny na které se nedá vubec koukat
-
jo v ordinaci hrajete pěknýho zmetka,přesto se musím kolikrát smát. *1*
-
Zblbla jsem to,žádná 13komnata ale show Jana Krause to bylo,moc jsem se pobavila.Trochu trapas s tou 13komnatou ale jsou horší věci. *4*
-
Dobrý den,Martine,vždycky jsem vás měla ráda jako herce a ted i jako člověka si vás vážim,po shlédnutí show Jana Krause a ještě k tomu jste si pořídil dogu o které velmi pěkně mluvíte.Já mám už druho doginku a nikdy bych nevěřila,že takový obr může byt tak něžný.A to jak se staráte o svoji dceru,také smekám.Přeji vám v osobním i profesním životě hodně štěstí,spoustu krásných rolí.Zůstante takový jaky jste,Milada Zámečníková s Adélkou *3*
-
Ahoj Martine,mám dobrej kšeft,ozvi se 608211956,Zdenék.
-
\Ano Bobo,stav se a pokecáme .Znám taky jednoho Boba no na ten pokec *3*
-
Zapoměla jsem napsat v jakém seriálu. Ordinace v růžové zahradě. Jinak sleduji všechny seriály a Vy jste pan herec. Heluš
-
Dobrý den Martine. Nevím je-li možné poradit divákům kde se dá sehnat tak pěkné oblečení jako máte v seriálu. To zařizují kostymérky, nebo máte tak pěkný vkus Vy sám ?? Je to neobvyklý dotaz ale moc by mi to pomohlo. Děkuji za odpověď, i když asi nepřijde. Hezkou práci a spokojený rok 2016 přeje Heluš
-
ahoj martine,teď bydlím v nemošicích čp. 223 u pardubic a mám telefón 608211956.tvúj zdenda seidl..
-
pamatuju jak normalně chodil nahatý po nemocnici
-
Dobrý den Martině,jste výborný herec,máte komediální talent,moc mě bavíte,a ještě ke všemu sexi chlap :).Tatínek byl také výborný herec.Oba dva velcí fešáci :).At se vám daří,a přicházejí další zajímavé role.
-
Bobo??Ten je výbornej!!
-
Umíte krásně hrát nejvíce se mi líbíte v seriálu ordinace v růžové zahradě 2 jako MUDR. Bohdan Švarc nebo v seriálu velmi křehké vztahy jako Bořek
-
Ahoj Martine vím že máš hodně práce a málo času, zastav se na Osečnici na malí pokec s kamarády a přáteli. Rádi Tě uvidíme a jinak Ti přejeme tobě i celé tvé rodině hodně zdraví v novém roce. Tak se měj s pozdravem Luboš.
-
Vážený pane Zounare.Viděla jsem vás v muzikálu Děti ráje a musím se postavit do pozoru *3* rozvinout zástavu *4* a smeknout.....bylo to úžsné a vy excelentní.Děkuji za krásný zážitek
-
Moc vám fandím
Heralecký -
Vážený pane herče Martine Zounare, proti vám nic nemám, jste výborný herec.
Líbil jste se mi v seriálu Chlapci a chlapi ale toho doktora švarce v seriálu
Ordinace v růžové zahradě by měli vyhodit nebo zavřít až sčerná!!! -
Zdravím Martine,nevím zda si mě budete pamatovat,ale setkali jsme se na akci Alimpex a povídali jsme si o Jiřím Koptovi alias guláš,musím Vám oznámit smutnou zprávu,že v pátek 2.7 zemřel.Mějte se pěkně Markéta