-
A není to spíš tím, jaké jim dodali suroviny?
-
Blbečku, když hraje herec vraha, tak by ho měli zavřít? Je fakt, že parchanta hraje přesvědčivě, člověk by mu nejraději jednu fláknul. Ale je to role a to, že to s vámi takhle cvičí je jen důkaz, že to hraje skvěle.
-
Ten mračoun patří za Interspar. Je mi líto vyhlídky, kterou jsme měli z oken Polní - pole stromy, řeka. Jako bychom ani ve městě nebydleli.
-
Martine, zpětně Vám blahopřeji k narozeninám. Ale hlavně jsem Vám chtěla sdělit, že jsem v sobotu zapálila svíčku a zvedla skleničku pro Vašeho tátu. Byl skvostný herec a já v Hradci nevynechala jedinou hru, kde hrál. A mezi námi, na ZŠ Jih byl jeden školáček, kterej měl nádherný čokoládový oči a já bych ho nejraději adoptovala. Pak mi řekli, že je Zounarův. Zažil jste ještě lepší období Polní, přes silnici byla alej s třešněmi, jablky, hruškami, "špendlíky". Ráj pro děti, i můj syn si to užil. Dnes je tam Interspar *13* . Přeji Vám hodně štěstí, holčině hlavně zdravíčko a všem třem přehršel spokojenosti.
-
Všechno nejlepší Bobo :D
-
Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *3*
-
V tom případě musíte být stejný jako on v seriálu, nechápu jak se taková prasečí hlava může někomu líbit.
-
Marin Zounar je borec, Boba hraje tak přesvědčivě, že mě až vytáčí ! Super,jsi borec Martine, nenech se odradit negativními komentáři,svoji úlohu hraješ perfektně, fandím ti! Láda
-
Místo obhajoby Zounara, by jsi se měla naučit pravopis
-
Pak nevím co jsi Ty, když se takto chováš. Tvůj strejda nám může být ukradený *11* *10*
-
Nezdá, takový je. Nemohu ho ani vidět *16* *8*
-
Tvl Zounar byl u nás ve škole a vařil nám nějaký špízi. Asi si myslel jak jsou dobrý, ale byl to takovej hnus, že sem z toho pak večer zvracela. :DD A moje sestra taky. A mojí kamarádku bolelo břicho. :DD No byl to fakt humáč.
-
Teda jste fakt žolík. V Ordinaci hrajete uplně skvěle BOBO:D Brácha už to jde do peří... *1* *1* *1* loooool
-
DLOUHO VÁS OBDIVUJU.MILEJ,HODNEJ,SYMPATICKEJ.JSTE TEN NEJLEPŠÍ. *14* *14* *2* *1* *14* *14* *3* *15*
-
hele víš co on je rád že něco může hrát jinak je určitě mily *3*
-
Dobrý den pane Martine,jste skvělý herec a držím Vám palce a ať se Vám daří v další práci jste ve svém oboru mistr.Pavel z Plzně
-
Ty jako ANONYM nemáš vůbec nárok plivat na někoho špínu...
-
nevím, jaký je Martin v reálu,ale v televizi se mi jeho vystupování vždycky líbilo,podle mě je to dobrý herec a navíc i pěkný chlap. Martine, všechno nejlepší k narozeninám. Je fakt, že v Ordinaci je na zabití,ale je to jenom role.
-
to se ti jenom zdá!!
-
Martin ze to bohužel nemůže.. v reálu je to fajnovej a kamarádskej člověk.. To spíš nadívej režisérovi a né Martinovi...