Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plně chápu, že se jedná o herce, který hraje a dobře hraje svojí roly. Nechápu však, že Martin Zounar mohl vzít tak nepopulární roly v ordinaci v růžové zahradě. Snad i on má svojí hrdost a když si scénárista vymyslí takovou postavu tak at si jí odehraje sám. Jsem přesvědčen, že není pan Zounar na tom tak blbě aby musel brát kde mu co nabídnou, opravdu bych si před ním odplivl.
  • Martina Zounara mám jako herce moc ráda. Líbil se mi jako trumbelín v Rodinných poutech a nyní v Ordinaci v růžové zahradě, je nejlepší. Myslím si, že mu moc sluší role záporňáka....jen tak dál *2*
  • http://www.youtube.com/watch?v=3D8QWSM8Dx0&feature=context&context=C400ef08ADvjVQa1PpcFMqvhglyd1L824FihUcztsbsEh6D3lrr8s%3D

Litujete, Martine?
  • Tak už chcípni ty dobytku a už se nikde neukazuj nebo sy už neškrtneš *16* *12* *11*
  • kdy už konečně vypadneš z ordinace hajzle """"""" seš prase
  • Martin je otlemenec.Jeho otec se musí v hrobě otáčet co je syn za debila
  • Martin se dost předvádí.To není legrace to je debilita. Je pořád takový otlemený.A chodí jak když má v gatích nasr..o. *12*
  • Byla jsem na předsavení Děti ráje Martin Zounar se choval trochu arogantně ale jinak proti němu nic nemám a v představení byl super
  • Byli jsme na Vašem představení v Otrokovicích - Světáci. Byl jste nejlepší. Ať se daří
  • grilování

http://www.dejtonej.cz/darek/grilov ani-s-martin-zounar
  • Olympia

Ahoooj Marťo:-)*Chtěla jsem Ti moc poděkovat za nádhernou fotku s tebou:)*jsem strašně ráda,že jsem Tě potkala v té Olimpii a,že jsem s tebou mohla aspon prohodit par slov..Strašně ráda,bych Tě poznala,jsi nejlepší herec na světě a jsi můj idol..když se ozveš budu moc ráda Kača:)*
  • Re: Děti ráje

taky jsme byly na muzikálu Děti ráje *3* a byl vážně super Martine Zounare ani jsme netušila,že jste tek suprovej.Děkujem a fandíme
  • MARTÍNEK

Martin je hezky chlap. *15* *15* *15*
  • MARTÍNEK

*15* *15* *15* AHOJ MARTINE.
  • Borkovany

AHOJ MARTINE , PAMATUJEŠ SE JAK JSI BYL U NÁS V BORKOVANECH NA BŘECLAVSKU S ALEŠEM HEMEREM , MĚ ŘÍKALI JOŽINA , BYLI JSME VE SKLÍPKU , ZROVNA BYL BURČÁK. BYLO STRAŠNĚ HEZKÝ, RÁD NA TEBE VZPOMÍNÁM A VŠICHNI , KTEŘÍ JSME BYLI S TEBOU, UŽ JE TO ASI 10.LET. MĚJ SE HEZKY A POKUD SI NA TO JEŠTĚ PAMATUJEŠ , A VZHLEDEM JAK JSME SE BAVILI , BY JSI I MOHL, TAK MI PROSÍM DEJ VĚDĚT *3*
  • zizinka13

narozeniny

martin má narozeniny my máme přání jediný štěstí zdraví štestáí zdraví hlavně to zdraví *1* *1* *14* *14*
  • přání

Ahoj Martine
    Měj se !Všechno nejlepší k tvým narozeninám,hlavně pevné zdraví
    štěstí a dobrou pohodu.
    Užij si to! *4* *4* *4* *4*
  • Děti ráje

Dobrý den,navštívila jsem představení Děti ráje a chci moc a moc pochválit Martina Zounara, role mu sedla, je v ní úžasný!!! Ráda bych na to šla ještě jednou i s kamarádkou,ale chtěla bych mít jistotu, že bude Martin opět hrát. Je někde k dispozici hrací plán? Máme termíny 2.10., 6.11. nebo 11.12. Může mi někdo poradit?
  • skvělej herec

Je to skvělej herec *3* muj divadelní vzor *4* moc se mi líbí jeho herecké podání v takovejch těch nedělních pohádkách,třeba Nesyta nebo Není houba jako houba *4*
  • Děti Ráje

Pane Zounare,chci Vám vyjádřit obdiv za včerejší výkon v představení Děti Ráje. Překvapil jste mně, jak skvěle jste zvládl tolik hitů .Je na Vás vidět, že jsou to písně Vašeho mládí a tuto roli si užíváte. Přeji mnoho úspěchů . Marie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit