-
http://www.youtube.com/watch?v=3D8QWSM8Dx0&feature=context&context=C400ef08ADvjVQa1PpcFMqvhglyd1L824FihUcztsbsEh6D3lrr8s%3D
Litujete, Martine? -
Vážený pane herče Martine Zounare, proti vám nic nemám, jste výborný herec.
Líbil jste se mi v seriálu Chlapci a chlapi ale toho doktora švarce v seriálu
Ordinace v růžové zahradě by měli vyhodit nebo zavřít až sčerná!!! -
Byla jsem na předsavení Děti ráje Martin Zounar se choval trochu arogantně ale jinak proti němu nic nemám a v představení byl super
-
Milý Martine,omlouvám se za toto familierní oslovení,ale mohl by jste být věkem náš syn a tak mi to jistě prominete.Měli jsme s manželem vždy rádi Vašeho otce a i Vy patříte mezi naše oblíbené herce .Obdivujeme Váš herecký výkon v "Ordinaci " ,jste perfektní ,2 x týdně nás krásně nadzvednete ze židle o to víc ,že se ještě jmenujeme Schwarzovi.Vždy ,když vyvedete nějakou pěknou "sviňárnu" ,tak manžel říká,vidíš ho hajzla a to mu ještě dali jméno Švarc .Ale uvádím to na pravou míru - fandíme Vám a máme Vás rádi. Ivana *14* *14*
-
Dobrý den, protože jste vzal tuto hnusnou roli v ordinaci je jasné, že jste stejné prase a hnus jako je v této roli. Gratuluji jste stejné prase jako jsou naši politici, jinak by jste tuto roli nevzal.!!!!!!!!!! *16* *12* *12* *12* *12*
-
Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *3*