Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • orchidéééééééj

Zdravím,
    pane Zounare vy jste opravdu velkovýrobce trapasů, ono nestačilo trapně parodovat Honzu Nedvěda- půůjdu se méééééjt, teď teda ještě super trapas bílááá orchidééééééééj když byli v pořadu hádej... Eva a Vašek. gratuluji.
    • nika1979

Re: orchidéééééééj

nic takoveho neděla..........jojisch *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • picasso

Poděkování

Vážený pane Martine, velice si vážím toho jak jte se postavil k Našemu malému focení 18.1.2009 v Praze hlavně moje přítelkyně vás velmi uznává a má takové skromné přání přeje si vaši fotografii i s podpisem jestli vás mohu požádat o foto a její zaslání moc vám děkuji Adresa: František Černoch Glennova 11 Ustí nad Labem 40011 nebo ji zaslat jako přílohu na e-mail frantisek.cernoch@seznam.cz také Vás zvu na malou prezentaci mých výtvorů mezi ně jsem zařadil i budoucí repliky obrazů na seznam.cz lidé taktéž frantisek.cernoch ještě jednou Vám moc děkujem a spozdravem se loučím s přáním všeho nej dv Novém roce. *3*
  • Já Claudius

Vážený pane Martine, nevím, kam se vám ozvat,abychom vás mohli pochválit. Zakoupili jsme si na DVD seriál Já Claudius, sledovali jsme jej bez dechu. Jsme přímo unešeni nejen jeho dějem, ale skvělým dabingem,který celý seriál doprovázel. Vaše ztvárnění hlavní role bylo vynikající !!!! Přejeme vše nejlepší, Eva a Přemek z Uh.Hradiště.
  • Blahopřání

mám moc velkou radost z narození vaší dcerky, přeji,aby rodičum dělala jen radost,pěkně papala a rostla a stala se herečkou,moc vam fandím pane Zounare.S pozdravem Lenka Svatošová *14*
  • blahopřání

Martine, blahopřeju k narozní Vaší holčičky! Vychutnejte si to krásné období miminka, ať pěkně roste a dělá rodičům jen radost. Moje dcerka Nellinka má narozeniny o den dřív, oslavili jsme její 1 rok. Ráda na Vás vzpomínám, hráli jsme spolu ve Zlíně na castingu VKV. Byl jste skvělá Kristýna :-)
  • Monča

Martine,posílám Ti pozdrav z Jindřichova Hradce.Mám Vás moc ráda.Ráda sleduju pořad Hádej kdo jsem kde učinkujete spolu s ostatními.Jste pořád pěknej chlap,jako když jste hrál např.v serálu Chlapci a chlapi.Moc Vám gratuluji k Vašemu zatím nenarozenému miminku,které čekáte s Vaší Simonkou.Mějte se a buďte i nadále takový jako doposud.Pa pa.Monika. *14* *4*
  • Pozdrav z Liberce

Martine, posílám pozdrav z Liberce či vlastně z blízkého okolí. Ráda jsem Vás v sobotu na Grillmánii potkala. Jste velmi sympatický a jen tak mimochodem s Janičkou z Dobrušky nemám nic společného a jmenuji se Vlaďka.......moc Vás zdravím a mějte se hezky ........ Pa
  • M od M

Dobrý den Martine,
    dnes čtu v Pestrým světě článek o vašem miminku (holčička)gratuluji!
    vím že jste to meměl lehké když jste přišel na svět ,ale bojoval jste a je z Vás krásný chlap.Muj syn byl před 2roky na tom podobě tak vím o čem píši.Mějte se Vy i Simonka krásně a hezké dny.Vše dobře dopadne!!!Marta
  • ...

Martine Zounare po dnesku musim ric ,ze jste velmi zajmavi clovek.Bylo velmi zajmave vam spadnout do naruci *8* *8*
  • rozpaky

Milý Martine.
    v pořadu "hádej kdo jsem" jste se opakovaně a trapně navážel do Honzy Nedvěda.Musíte se nutně znechucovat hodně lidem kteří H.N. milují? navíc si myslím / bez urážky/ že mu i přes svou momentální popularitu nesaháte ani po kotníky. trochu sebereflexe- působí to lacině až trapně.moc by mě zajímal Váš názor,jestli Vám za to stojím, odpovězte mi prosím na můj mejl.předem Vám děkuji.
    • nika1979

Re: rozpaky

hale on ti nic neudělal ti neznaš srandu .. ajestli jse podle tebe navažel jak navažkah.......... .d,h.n. toje vaše chyba........... on to tak nemislel. . . to neznamena že když to osobnost jako my ostatny mame se knim osobnostem slušně chovat jsou to lide jako my
      maji praci karieru ....penize rodinu
      rozvody manželstvy zaliby fanoušky *14* *14* *14* *4* *4* *4* *13* *5* *3* *14* *14*
      • Místo obhajoby Zounara, by jsi se měla naučit pravopis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit