-
A zas ta teri007
Hej zlato ty si snad všude ne?Jak to stíháš?Psát každý hvězdě.Nebolí tě prsty? -
Dobrý večer,rád bych Vám poslal jednu nahrávku,která Vás myslím potěší.No nevím, jak to mám poslat.Zdraví Vás Vojtěch Trávníček
-
O Balogový se píše,že nazbírala zkušenosti zpíváním v cizině....ale komu tam zpívala?To je otázka?.a těch mikrofonů co viděla.
-
Foto
Milá Martino prosím tě poslala bys mi 1 tvé foto.Díky moc Lada -
pro kikikikikiki
Martinu snáším! Zpívá skvěle!!! :-)))))))))) -
Martina je hezká žena!!! :-))))))))))
-
Martina je žena pořádných proporcí. Martina není vychrtlá a namyšlená. To je u žen špatná kombinace. Hlavně je ale výrazný umělecký talent. Ona to dokáže! Nejen já jí věřím!
-
pOSLES MI FOTKU?
Ahoj Martino chtela jsem sete zeptat jestli by jsi mi poslal fotku s podpisem na Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 Predem dekuju -
-
martině
ahoj martino myslím že jsi nejlepší vubec v česku měla by jsi zpívat dál aby věděli že mi romové se nestratíme,s pozdravem Tiboor z Plzně.
-
-
To je supr jak jí tady všichni chválíte, ale je to CIKÁNKA, a o mluví samo o sobě!!!
-
-
Re:
Ano, zavrete vsechna solarka a hajdi do Antarktidi, hlavne si pritom nezapomente zpivat, pokud Vam huba neumrzne. -
Vali
No a co,že cikánka,za to ta vaše Aneta je strašidlo,to máte zpěvačku,to se máte s kým chlubit ubožáci,no hlavně,že je češka,to je ono,to je ten váš rasismus!!! -
-
Re: Vali
To je jasny, mate pravdu. Radeji vysilame na mezinarodni souteze tuctove knikalky a cekame, ze ohromi svou tuctovosti a ono NIC ! Cisarovi nove saty, myslim, ze mi rozumite. Zdravim.
-
-
-
50cent
martino¨fandim ti,ale to cd ,ktere jsi nazpívala v romskem jazyce je fakt ponižující. měla bys to nějak napravit a nahrat neco nového.čau boris a doufam že to vezmeš sportovně. zn.gheto