-
Pošli mi prosím foto.......
Ahoj Martino.Moc se mi líbí tvoje písničky.Chtěla jsem tě poprosit o fotku s podpisem.Jestli mi ji pošleš tak na tuto adresu:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 Předem ti moc dekuju Zatím ahoj tvoje věrná fanynka ŽANETA *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Ramazzotti is the Best!!!
Ramazzotti je fenomén!Balogová pruměr. -
Ahojkiiiiiiiiii
Ahoj Martino moc se mi libi tvoje pisnicky a ja bych te chtela poprosit jestli by jsi mi poslala fotku s podpisem na tuto adresu:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Hvířov-Šumbark 73601 predem ti mooooooooooc dekuju *3* *14* -
zdravím tě!!!
Ahoj Martinko,už je to 5 let co jsme se neviděli.Pamatuješ jak jsmi hodně pomáhala z Martičkou?A já ti vařila polívky:-).Jestli budeš mít chuť ozvy se mi.Ahoj Jiřina,Erika a Marta.Drží me ti palce -
2 nové písničky
Martina má 2 nové písničky Epic Love a Housechild. Jsou na novém CD DJ Nea a poslechnout si je také můžete na stránkách DJ Nea.
Jinak pro Martinu teď můžete zahlasovat do hitparády rádia Expres http://expresradio.idnes.cz/expres- chart/. Martina je tam s písničkou Epic Love. -
Soul, jazz
Ahoj Martino, doufám, že se dál budeš věnovat zpěvu. Hlavně soulu a jazzu, poněvadž se tvůj hlas na to hodí *3* -
Si jednička ale maš smulu zě v čechah se tenhle styl hudbi ne posloucha.A navyc je tady skrytej rasizmus kdybi si soutěžila v naky jiny zemi ze stejnyma soutěžicima tak je jasny žeto vyhrajež tady se posloucha jenom rok a metal proto se nikam nikdy češi ne dostali a mužou byt jen hvězdy tady v čechach. *14*
-
Omlouvám se za chybu,
Martina Balogová má HIT 3 na tel. číslo 907 99 09. Více na www.tobylnashit.cz -
V pondělí 20. února uvidíte Martinu Balogovou v přímém přenosu soutěže TO BYL NÁŠ HIT na TV Barrandov. Hlasovat pro něho můžete už teď zasláním SMS ve tvaru HIT 4 na tel. číslo 907 99 09. Více na www.tobylnashit.cz
Upoutávka - http://www.barrandov.tv/70422-to-byl-nas-hit-ochutnavka-disco
To byl náš hit -
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBILA SES MI V SUPERSTAR.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4*