Přejít na výpis diskuzí

Martina Černá

OSOBNOST 17.11.2008 
175 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: silvestr

ahoj Tome, taky ti přejí krásný Nový rok a pěkně oslav Silvestra :) a hlavně s mírou :) Martina
  • silvestr

Ahoj Marti , silvestr je téměř tady a tak ti přeji hodně štěstí a zdraví do nového roku 2010,s pozdravem Tomáš
  • Re: Re: Re: Re: Stastne a vesele

samé potřebné věci :) ale určitě i něco pro radost :) M
  • Re: Re: Re: Stastne a vesele

A co jsi dostala pod parez, pochlub se :-)
  • Re: Re: Stastne a vesele

Tobe taky preju hezke proziti vanocnich svatku, at udelas diru do sveta :-) Jinak vim moc dobre, ze jsi byla s kamoskou na tom festivalu, jsem se dival na youtube :D Jinak Praha neni daleko a jezdim tam taky... Tak papa a at si rozbalis ty nejhezci darecky, papik - Martas *4* *3*
  • KRÁSNÉ VÁNOCE

Ahoj, přeji všem krásné a pohodové vánoce a moc Vám děkuji za přízeň, kterou mi projevujete :). Ať se Vám splní všechna přání a do Nového roku vykročte tou správnou nohou :): Martina *1* *3* *14*
  • Re: Stastne a vesele

Ahoj, díky :) S tím originálem jsi to přehnal :), zpívám to po svém, ale originál, je originál :): ) Jinak Zlín i Ostrava jsou od Prahy dost daleko, ale třeba se někdy naskytne příležitost. Naposledy jsme zpívaly s kamarádkou na Zlínském festivalu :). Přeji také krásné vánoce a splnění všech přání :) Pa Martina
  • Stastne a vesele

Cauky Martiii, slysel jsem par pisnicek v tvem podani, byt teda pouze prezpivane, ale vetsinou to bylo lepsi jak original :-) Nekdy bych te rad videl (pracuju ve Zline, ale dojizdim do Ostravy), cili kdybys vystupovala v nekterych z techto mest nebo pobliz, tak pls dej vedet :-) Tak stastne a vesele, at se ti vse splni. Papik /asi jsem se zamiloval/ :D:D:D *3*
  • Re: Můj názor

Milá MISS UČITELKO!...já bych fakt ráda viděla vás:D:D...možná bych se i zasmála:D:D...chcete říct jaký je rozdíl mezi váma a Martinou?...ten,že vy mě rozbrečíte ubohostí..kdežto martinka dojatostí:)...zpívá krásně a co bych dala za to zpívat tak jako ona:)zpívám sice taky a ráda ale...nemám takovou odvahu jako ty..přeju ti marti hodně štěstí a kuráže..protože ty si zasloužíš,bejt jednou pořádná hvězda:)..jen na sobě pěkně pracuj a když to nevzdáš,někam to dotáhneš:)...držím palečky!!!..a přeju Šťastné a Veselé Vánoce:)a hodně štěstí do nového roku:)
  • Re: vánoce

Ahoj Tome, moc díky :):) i tobě přeji krásné vánoce. Martina :)
  • vánoce

Ahoj Marti vánoce se nepřetržitě blíží a tak ti chci popřát hezký svátky a bohatýho ježíška.S pozdravem Tomáš *14*
  • Re: přání

Ahoj Tome, díky a měj se fajn :) M
  • přání

Ahoj Martinko taky ti přeji vše nej at se ti dařína co si vzpomeneš,s pozdravem Tomáš *14* *14*
  • Re: 17♥

Ahoj, moc děkuji :) Martina
  • sandy.velson

17♥

Martinko, vše nej k nározkám :) x x
  • zuzi.s.

Re: to je neco!!

sory jj ,ale poznate to aspon ty co tady rikate ty hnusny slova???umite vy zpivat?to the climb si akorat trochu predelala podle sebe a vy si hned pak myslite ze to ma falesny protoze je to trochu jinak...v superstare to maj taky zmeneny a martina si tam pridala par vlnek no...jj neco ji trochu ujelo ale jen malinko....
  • Re: to je neco!!

můžete se jít bavit někam jinam? a ne tady zbytečně spamovat!!
  • Re: Re: dobre

A ty umíš zpívat ??? TAK NEURÁŽEJ MARTINU.
  • Re: Re: Re: dobre

jo presne nej nej nej!!!§
  • Re: Re: dobre

ja smajdovi ten je tak hezkej a domci taky jako ty pak moni aj honzovi ti jsou faffo nej!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší