Přejít na výpis diskuzí

Martina Černá

OSOBNOST 17.11.2008 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: super

Podzim je vždy klidnější - máme jen pohádkové zpívání pro děti - spíš zase o vánocích, ale aspoň je trochu čas na trénování nových písniček. Až bude nějaké vystoupení dáme na youtubko upoutávku :) Jinak moc díky za zájem Martina
  • super

Ahoj Marti prosímtě kdy máš další vystoupení rád se na tebe pojedu podívat.Ahoj Tomáš *14* *14*
  • Re: anča

Taky zdravím a díky :)Martina
  • anča

S Ančou souhlasím jsi prostě 1*.S pozdravem Tomáš. *14*
  • Re: ...

Ahojky, díky moc :) Martina
  • ...

ahoj martino hlavně se nenech nikým odradit protože zpíváš moc hezky a ty co si to nemyslí je to jejich názor a nebo jenom závidí tak se drž a měj se *3*
  • Re: Můj názor

omg, to bylo až moc tvrdý ne? Tu učitelku sice neznám, ale tohle si Martina rozhodně nezaslouží, viděl jsem všechny její videa a zpívá nádherně už od malička, málokterá česká holka se jí může vůbec vyrovnat... Martina má krásný hlas a věřím, že to dotáhne hodně daleko. :)
  • fcbk

http://www.facebook.com/group.php?g id=143435717863

CO SI VYMÝŠLÍŠ BABO??? *1* *1* MARTINKA ZPÍVÁ TAK JAK ZPÍVÁ..A ZPPÍVÁ MOC HEZKY..NAROZDÍL OD FARNE *1*
  • Re: Re: Na Ewu nemá

Ahoj, díky moc :):).I mě se líbí jak Ewa zpívá a nikdy bych nikoho neodsuzovala a nehaněla. I mě chodí (hlavně na youtube) hodně ošklivých komentářů( tedy spíše zpráv), ale s tím se asi člověk musí smířit. Když mě někdo kritizuje - tak to mě nevadí. Kolikrát mají pravdu, ale vadí mi sprosté a urážlivé komentáře. Váš mě potěšil. Děkuji Martina
  • Re: Na Ewu nemá

Ahojky lidičky,vím,že je to tu od toho aby každý mohl napsat svůj názor a tak i já přidám svou špetku.
    Martinu doma poslouchám denně,jelikož mým synům se její zpěv líbí.Po pár dnech jsem začala sama vyhledávat její klipy.
    Každý zpěvák má svůj specifický hlas a na každém je něco pěkného a něco k vytknutí.
    Martinko zpívej vesele dál,mně se tvůj hlas moc líbí.
    Co se týká Evy Farné zpívá taky pěkně a je jedno jestli je někdo namyšlený nebo není.
  • Re: Držím Ti palce!

Ahoj, díky za podporu :):)Sice jsem tyto stránky nezaložila a ani nevím, kdo si dal tu práci, ale díky všem za pěkné komentáře na tyto stránky a na youtube :):) Martina
  • le_loulou

Držím Ti palce!

Martino, jsi moc talentovaná a myslím, že toho si všimne každý, kdo si pustí tvá videa. Máš nádherný hlas. Negativní komentáře ani nečti, NEMÁ TO SMYSL. Hodně štěstí.
    Maruška *4*
  • le_loulou

Re: Můj názor

To teda nemáte moc dobrý názor. Martina má neuvěřitelný hlasový fond, čistou barvu hlasu a zpívá opravdu moc pěkně. Pokud si říkáte učitelka, měla byste děti povzbuzovat a být pro ně oporou a ne je takhle omezovat a rozhazovat jejich nádherné sny. Věřte, že takový člověk by neměl na pěvecké škole co dělat!!!

Co žžžee???:-o:-o:-o a to si řikáte profesorka zpěvu....když jsem se díval na její vidoklipy,tak jsem slintal....Martino,je pravda že šoubiznys je těžký,ale ty na to máš a v dnešním šoubiznysu v ČR je málo zpěváků,které se hrnou dál....Moc rád bych si s tebou zaspíval nějký duet....!!jsi super...:)
  • Můj názor

Přeji všem dobrý den.
    Jako učitelka na pěvecké škole mám na slečnu Martinu názor,že zpívat sice umí,ale úplně obyčejně.Není v jejím hlase žádné upoutání a ten hlas má stejný jako všechny ostatní zpěvačky,navíc její zpěv by se hodil spíše do hospody než aby reprezentovala čr jako zpěvačka.Martino radím ti zůstat jen na malých akcích a nehrnout se do ničeho většího,mohla bys utrpět vážné pomluvy ze stran zpěváků a na svět celebrit by ses už ani nekoukla,prostě tvůj zpěv je strašný! *13*

to asi nebude pravda martina je urcite lepsi nez nejaka namyslena kaca farna byla sem na jejim koncerte a je hafo namyslena a kdyz sem vydela martinku na nejaky akci tak byla good je lepsi nez ewa ja sem ewu taky porad poslouchla a pak sem prestala protoze sem zistila jak je namyslena promin ewo ale ses je mi 15 a taky zpivcam a tak tomu rozumim *1*
  • Martina

Od Martiny to zní nejlíp,má hezký hlas *14*
  • akulokinka

Re: Re: Na Ewu nemá

marta spívá líp jak ewa a nekdi bych si sní chtela popovídat
  • martina

na to zapoměnte ona je opravdu dobrá *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit