-
Re: Re: Re: Re: Na Ewu nemá
Ahoj, moc díky ¨:)Až budeme mít s Kris nějaké vystoupení - dám sem odkaz :) -
Re: Re: Re: Na Ewu nemá
PS - s Kristýnou jste skvělé dvojky !!! Dejte vědět kdy kde v Praze budete vystupovat, rád si vás příjdu poslechnout -
Re: Re: Na Ewu nemá
Martino, zpíváš nádherně, až se červenám. A pro všechny - srovnávat něčí zpěv je nesmysl, každý má svůj styl, je osobností a proto dost přirovnávání, at je to ewa, Martina, nebo třeba Alexandra (Burke) že, Martino... mimochodem, mamce jsi to zazpívala krásně -
Re: Re: Re: Na Ewu nemá
Díky :) to štěstíčko potřebuje každý :)-takže ho přeji i tobě :) -
Re: Re: Na Ewu nemá
Já myslím, že na Ewu má s přehledem, mě osobně se písničky Ewy nijak dvakrát nelíbí, zato když zpívá Martina, to je jiný kafe. A videoklipy jsou taky parádní. Držím ti pěsti, abys měla v životě štěstí *1* -
Re: Na Ewu nemá
Však já se taky s Ewou nechci srovnávat. Zpívá krásně a její písničky se mi líbí :) Martina -
Na Ewu nemá
Martina Černá na Ewu Farnou nemá..a nikdy nebude mít sice zpívá docela hezky ale Ewa Farná líp!!milionkrát líp!! *13* *1* *1* -
ctif OSTRAVA 2009
Na hasičské olympiádě při představení národů jsi zpívala výborně!!Se chci zeptat kde tě můžu zkontaktovat a pozvat na jednu akci -
Re: je skvělá
Díky :) M -
Re: je skvělá
To s tebou naprosto souhlasím *3* -
je skvělá
Martino jsi skvělá zpěvačka, máš prostě úžasnej hlas a navíc na mě působíš sympatickým dojmem-nestojíš o extra zviditelňování, prostě tě to baví!!! Z těch písniček to přímo čiší...zůstaň pořád taková jaká jsi *3* -
Re: sharlote
Ahoj, Martinu znám osobně a vím, že by nikdy nahé fotky nefotila. Před časem vyhrála konkurz na hlavní roli pro ČT a nakonec po přečtení scénáře roli odmítla právě proto, že by ve filmu byla v některých scénách vidět nahá. Takže ti Martina musí opravdu hodně ležet v žaludku,když si můžeš(o někom tak slušném)- vymyslet takovou hovadinu.
Už jen tvá přezdívka o něčem svědčí..... -
sharlote
ahoj martino jsi moc pekna vis ale ten pepa te nemusiii otravovat sory ze ti to reknu ale ty jsi takova hezka holka hele proc si davas nahhy fotky na internet to ja teda nechapu -
fanoušek
Ten Tomáš tě teda obdivuje co na to říkáš. -
Re: ahoj
díky za přízeň :) -
ahoj
Ahoj Martinko sem rád že si neodešla z této diskuze.S pozdravem Tomáš. *14* -
Ahoj
Ahoj, tak jsem zas po týdnu mrkla na tyto stránky a prosím toho, kdo je vytvořil o opravu mého narození. Narodila jsem se v roce 1992 a ne v roce 1994 - jak je zde uvedeno. Díky a díky všem za hezké komentáře na youtube. Martina *1* *3* -
Ahoj
Ahoj, sice nevím, kdo mi tyto stránky udělal, ale chtěla bych opravit datum mého narození. Není to rok 1994, ale narodila jsem se v roce 1992 :):) Mějte se super a děkuji všem za komentáře *1* *3* -
seš bezvadná
Ahoj Martinko,když sem si přehrával tvoje a ostatních písničky tak od tebe to zní nejlíp jak spěvem tak i vzhledem. *14* -
Re: Re: božský hlas
Ahoj Marto byla by to škoda kdyby si už sem nepsala prostě jsi 1 *14* .