Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Matta

Já se nepotřebuju zviditelňovat,ta sláva,kde mě zná celá škola,mi zatím stačí!!!
  • Pro Samara-Morgan

Díky,aspoň ty jsi má zpřízněná duše,která nenávidí Klírovou!!! A pro Matta:neboj se,já se budu víc smát:-))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pro Matta

Možná to bude vypadat,že couvám,ale já jsem si dosud nezaložila e-mailovou schránka a fotky ti poslat nemůžu,protože nemám zrovna digitální fotoaparát na to,abych se vyfotila a poslala ti ty fotky!!!Sorry,Matte!!! A jestli si myslíš,že jí závidím,tak to se pleteš,to je ta poseldní,které bych záviděla!!!
  • pro Matta:::

Na co by ti je měla posílat, abys slintal???
  • pro lavazzu::

Nemáš zač, jsem holka:o)))Jenom máme společnou jednu věc: nesnáším klírovou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lavazzo

Hele ještě jedno pošli mi ňáky tvoje fotky a bych viděl tu nádhernou holku po který jdou všichni kluci ve škole můj mail je pod jménem!
  • Ještě jsem se chtěl zeptat Lavazzo proč tady nemáš fotky ty místo Klírový nezávidíš jí tak trochu???????????????????? :-)
  • No Lavazzo nevim jak si mladá ale myslim že jestli se chceš vidat do Holywoodu tak máš nejvyšší čas. Jinak nemyslíš že ti všichni řikaj že si KRÁSNÁ proto aby neposlouchali to že každej kluk po tobě letí a že jsi nejhezčí holka ve škole a že ten kdo ti řekne že nejsi až tak pěkná tak tě musí smrtelně nenávidět. Abych řekl pravdu mě do toho nic není ale jestli se chcete hádat s ňákou kamarádkou neměli byste to dělat na tomhle chatu, myslim že ten tu je od něčeho jinýho a nemá řešit tebe a ani tvoje problémy, má řešit Martinu Klírovou. Spíš si myslim že se chceš zviditelnit, a já ty nevim proč se potřebuješ zviditelňovat když si tak nádherná. A měla by ses víc smát :-)
  • Pro Matta

Zato ty jsi děsně inteligentní,bacha na to,co slovo to samá perla:-))!!!
  • Vím,že bych se neměla takhle chválit,jenže skro všuchni mi to říkaj,a ti co mi neřeknou,že jsem pěkná mi většinou závidí(fakt nekecám)a nemají mě v lásce,prostě mě nesnáší.Jedné holce jsem naprosto nevědomky přebrala kluka a ta mě nesnáší!A do Holywoodu nejdu,protože jsem ještě mladá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit