Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lavazzo docala rád bych tě viděl jestli si takhle krásná jak řikáš tak proč už si nešla do Holywoodu? Moc sebechvály škodí
  • For:tototototo Kdybys viděla jak vypadám,tak by tě přešel smích a vypadli by ti oči z důlku jsem tvůj přesnej opak,co popisuješ:-) A díky Samara Morgan,že jsi se mě zastal(a)!Protože vůbec nejsem taková,jakou mě popisuje ta příšerná tototototo. Troufla bych si i říct,že jsem asi njehezčí z celé školy,kluci namě letí,perou se o mě.Takže totototo si se spletla,suď mě,až mě uvidíš:-)))!!!!!!!!
  • Chelsea

Prosim tě napiš mi MARTINO
  • Seš kočka

Martina je ta nejhezčí holka co sem kdy viděl v snowborďácích byla tak roztomilá a kdyžtak ať mi napíše na můj e-mail
  • \"ex\" Martině:

Ale kuš prosímtě....tady nikdo není blbej, aby ti to zbaštil!Že to seš ty!
  • pro všechny

ahoj všichni a hlavně kluci jsem vám vděčná za vaší přízen ale mám strašně moc práce můžu tady být klidně ¨1-2 měsíčně vždicky vám napíšu a budu se snažit abych aspon někomu zvás odpověděla všem dík Martina
  • Pro Lukáše:

Neberu ti, že máš Martinu rád, ale musím tě upozornit, že není pravda, co řekla, když jí nabídly hrát v rafťácích. Oni jí to ani nenabídly (ani vondráčkové a seidlové), protože chtěli nowé tváře, ale Martina tam prej hraje nějakou malinkou roličku!taková je pravda!
  • pro lamaa:

A jak to wíš??
  • jeji icq je asi 266-497-452 ;) ale fakt to neivm jiste pac ted se hodne fakuje :p
  • ???

chtěl bych s tebou chodit tak se ozvi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit